Jan Smit krijgt kritiek op onderkin: ‘Laat dit een wake-upcall zijn!’

Jan Smit krijgt flinke kritiek op zijn enorme onderkin. Het is volgens Evert Santegoeds een gotspe dat een voorzitter van een voetbalclub ‘met zulke onderkinnen op de tribune zit’.

Evert Santegoeds en Jan Smit © SBS 6, ESPN

Naast zijn werk als zanger is Jan Smit tegenwoordig ook de voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. In die hoedanigheid werd hij afgelopen weekend in beeld gebracht door de sportzender ESPN. Juist op dat moment begon hij echter te gapen, waardoor de enorme onderkin van Jan zichtbaar werd. Heel erg vervelend voor hem.

Wake-upcall

Privé-baas Evert Santegoeds hoopt dat dit Jan direct wakker schudt. “Wat was dát! Dan kun je je toch niet meer voorstellen dat die jongen ooit Jantje Smit genoemd werd? Ohhhhh!”, zegt hij in zijn podcast Strikt Privé.

Hij vervolgt: “Dat zijn echt van die foto’s die ik zelf ook eens van mezelf heb gezien. Zo’n wake-upcall is dat, dat je denkt: nu moet ik er echt iets aan gaan doen. Dat had ik zelf ook en dat is een jaar of drie, vier geleden. Dat heeft hij nu denk ik. Die duikt vanmiddag nog de sportschool in.”

‘Dit kan niet’

Evert vindt dat Jan het niet kan maken door als voorzitter van een voetbalclub met allerlei onderkinnen rond te lopen. “Dat kán toch niet dat je op je veertigste met zulke onderkinnen op de tribune van nota bene een sportclub zit waar je zelf de voorzitter bent? Nee, daar moet echt even wat aan gebeuren, Jan.”

Sportpresentator Wilfred Genee vindt het ook gewaagd. “Wat een onderkin heeft die inmiddels, zeg!”

Collega Andy van der Meijde: “Die eet heel veel kibbeling met knoflooksaus. Ik zweer het je!”

Fragment

De onderkin van Jan is besproken in Veronica Offside:

Onderkin

Gedetailleerde beelden van de onderkin:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het een gotspe dat de voorzitter van een voetbalclub zo'n enorme onderkin heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen