Celine Huijsmans boos op Dennis Schouten: ‘Spoor je niet, kneus?’

Celine Huijsmans, een van de gezichten van Talpa Radio, is woest op Dennis Schouten en Jan Roos. Ze vindt het buitengewoon kwalijk dat de mannen van RoddelPraat juice over haar verspreiden.

Celine Huijsmans en Dennis Schouten © Talpa, NPO

Het is geen geheim dat presentatrice Celine Huijsmans bekendstaat als een ondeugende meid, maar de berichten die nu over haar verspreid worden zijn wel heel pittig. Volgens het juicekanaal Juice Channel is ze namelijk een homewrecker, iemand die een gelukkig gezinnetje overhoop heeft gehaald.

‘Celine is homewrecker!’

Celine zou tijdens de opnames van het tv-programma Kamp Van Koningsbrugge verliefd zijn geworden op een van de productiemedewerkers. “Echter had deze Tim op dat moment al een vrouw en kind thuis op de bank zitten.”

Er zou een affaire zijn ontstaan die uiteindelijk heeft geleid tot het uiteenspatten van Tims gezin. “Toen zijn vrouw spullen kwam ophalen in hun gezamenlijke koopwoning lag het huis vol met persoonlijke spullen van Celine, tot aan liefdesbriefjes op het bed. Te triest voor woorden.”

‘Je bent een kneus!’

Dennis Schouten en Jan Roos, de presentatoren van RoddelPraat, hebben over deze roddel bericht en daarom is Celine nu echt zwaar over de zeik. Ze heeft via Instagram allemaal woeste berichtjes gestuurd naar het tweetal.

Eerst is Dennis aan de beurt: “Haal je die onzin over mij ff van je site af. Idioot. Zonder navraag zulke shit op je kanaal over mij plaatsen. Spoor je niet ofzo? Kneus”, schrijft ze.

‘Zielig mannetje!’

Celine is heel erg boos over deze roddel. Ook Jan krijgt ervan langs: “Haal je deze er ff af? Beetje vreemd of verspreiden jullie altijd zonder navraag fake news? Valt me echt tegen van je dit. Tijd te ontvolgen maar. Sukkel.”

Ze gaat echt he-le-maal uit haar plaat. “Jammer, Jan! Vond je altijd wel toffe gozer, until now. Zielige mannetjes met fake news hoef ik niet te volgen. Meneer de journalist. 😂😂😂. Triest. Smaad dit.”

Ontkenning

De opmerking van Celine dat ze Jan ‘altijd wel een toffe gozer vond, until now’ is natuurlijk behoorlijk hypocriet. Wél genieten van alle dirt die Jan over BN’er-collega’s verspreidt, maar op haar achterste benen staan als ze zelf een keer aan de beurt is.

Al met al heeft Celine met haar woedeuitbarsting dus wel een reactie gegeven op de roddel van Juice Channel. Daar klopt volgens de presentatrice kennelijk helemaal niets van.

Instagram

Celine op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen