Bas Smit krijgt RoddelPraat op dak: ‘Uit huis gezet door Nicolette!’

Bas Smit krijgt het beruchte RoddelPraat op z’n dak. Of, zoals hij het zelf noemt, z’n dakkie. Volgens presentator Dennis Schouten is de overjarige influencer uit huis gezet door Nicolette…

Jan Roos, Nicolette van Dam, Bas Smit en Dennis Schouten © YouTube, RTL

De mannen van RoddelPraat hebben er absoluut geen boodschap aan dat Bas Smit er zo’n hekel aan heeft als de media negatief over hem berichten. Er wordt in de nieuwste aflevering van hun beruchte roddelrubriek niet alleen felle kritiek op hem geuit, maar óók verspreidt presentator Dennis Schouten een zeer pittige roddel over de 42-jarige influencer.

Zelfingenomen kwal

Het speelt voor Dennis geen enkele rol dat uitgerekend zijn co-host Jan Roos een van de beste vrienden is van Bas. De brutale presentator spreekt van ‘de man die altijd zo achterlijk lacht’. “Heel bekend Nederland… Heel zelfingenomen, arrogant, volgevreten Nederland was er afgelopen weekend: De Amsterdamse Zomer, het spektakel van Bas Smit.”

Studiogast Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, ziet Bas wel eens voorbijkomen op Insta. Dennis vraagt haar in RoddelPraat: “Denk je dan: een leuke man of een zelfingenomen kwal?”

Nicol: “Ik denk dan niet ‘leuke man’, nee. Zeker niet. Nee.”

Honderd man personeel

Bas is boos op de media omdat zij afgelopen weekend schreven over het amateuristische einde van zijn concert. Dennis: “Vorig jaar was het ook al een debacle omdat er geen drank was. Mensen betaalden heel veel geld voor veel te dure kaartjes. En dit jaar werd tijdens de hoofdact zomaar alles stilgezet.”

Vorig jaar kon niemand wat te drinken krijgen bij dat concert. Zelf gaf Bas de schuld aan personeel dat niet kwam opdagen. “Honderd man personeel zegt dan af? Dat is Bas z’n k*tverhaal. Die man kan dat gewoon niet regelen.”

Jan Roos verdedigt Bas: “Bas kon niet plannen? Bas staat daar gewoon een biertje met mij te drinken. Die is dan toch niet aan het produceren? Wat doe je toch raar?”

Uit huis gezet

Bas is volgens Dennis ook boos over de ‘roze’ geruchten die over hem rondgaan. “Er zijn wel eens mensen die in een radioprogramma een grapje hebben gemaakt dat Bas op mannen zou vallen en hij heeft direct die radioman gebeld. Bram Krikke werd direct gebeld van: ‘Ik wil niet meer dat jij zegt dat ik homo ben.’”

Een, volgens zowel Jan als Dennis, ‘betrouwbare’ bron van RoddelPraat komt nu met een pittige roddel over Bas. “Bas Smit is drie maanden geleden door Nicolette van Dam uit huis gezet, naar het vakantiehuis in Marbella gestuurd voor een week, omdat Nicolette van Dam erachter is gekomen dat Bas s*ks heeft gehad met Jody Bernal.”

Duizend procent waar

Een vrolijke roddel, maar heel geloofwaardig klink het niet. Het ligt niet per se voor de hand: zowel Bas als Jody hebben namelijk een vrouwelijke liefdespartner én kinderen. Wel volgt deze roddel vlak na juice van Yvonne Coldeweijer over dat Bas tijdens een reisje in Hong Kong met iemand in een taxi zou zijn gestapt. Maar dat was dan weer met een vrouwspersoon…

Dennis beweert desondanks dat het écht waar is. “Duizend procent waar. Ik kan het bewijs niet laten zien, want dan weet je van wie het komt, maar duizend procent waar. Bas Smit en Jody Bernal. (…) Het zou me niks verbazen als de filmpjes van Bas en Jody nog een keer uitlekken.”

Herenliefde

Dennis tegen zijn studiogast Nicol: “Verbaast het jou dat Bas ook met kerels gaat?”

Nicol: “Nou ja, ik heb hem voorbij zien komen in de filmpjes van De Amsterdamse Zomer.”

Dennis: “Hij ziet er toch uit als een homo?”

Nicol: “Ik dacht inderdaad niet dat hij per se op vrouwen valt, maar ik weet het niet.”

Dakkie

Eén ding is zeker: Bas is in elk geval wel ijdel. Zo heeft hij het bijvoorbeeld aan de lopende band over zijn kapsel, dat hij zelf zijn ‘dakkie’ noemt. “Ik begin mezelf te filmen, maar ik zie nu voor het eerst m’n dakkie zo zelf. Ja, ik heb gisteravond zelf m’n haar nog even gewassen, maar het lijkt alsof het niet van mij is dat haar. Hahahaha”, klinkt het dan.

Het RoddelPraat-item over Bas Smit kunt u bekijken op YouTube (vanaf minuut 25:30).

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bas Smit al boos aan de lijn heeft gehangen bij Jan Roos?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen