‘Waylon niet naar Eva Jinek omdat hij bang is voor nóg meer dirt’

Waylon zou vanavond eigenlijk aan de talkshowtafel van Eva Jinek zitten om zijn grote sorry-interview te geven, maar dat gaat niet door. “Misschien is hij bang dat er nóg meer dirt los komt.”

Eva Jinek, Bibi Breijman en Waylon © RTL, Instagram

Het grote sorry-interview van Waylon in de talkshow van Eva Jinek gaat niet door. Eigenlijk zou de zanger vanavond zijn eerste interview geven sinds bekend werd dat hij zijn geliefde op een misselijke wijze heeft bedrogen, maar de zanger heeft afgezegd omdat hij pissig is op Eva. Of is er toch iets anders aan de hand?

Bang voor dirt?

Privé-sterjournalist Jan Uriot sluit niet uit dat Waylon vreest dat een tv-optreden leidt tot nóg meer dirt. “Wat kan het zijn? Het zou kunnen zijn – ik bedoel: ik zit ook maar een beetje te gissen – dat er nog veel meer achter zit.”

Wat dan? “Dat bijvoorbeeld als hij tegen Jinek zegt: ‘Nou, het was één keer. Ik ben één keer in de fout gegaan, dat had ik niet moeten doen’, dat waarschijnlijk andere dames zeggen: ‘Nou, één keer? Ik was ook aan de beurt hoor bij jou.’ Dat er dus nog veel meer ellende naar boven komt. Dat zou het kunnen zijn.”

‘Niemand snapt het’

Het verbaast Jan overigens wel dat Eva net doet alsof zij het interview ook niet meer wilde hebben. Haar redactie gaf namelijk aan dat het een gezamenlijk besluit was, omdat er in de showmedia zo’n hoop poeha was gemaakt over het interview. “Niemand snapt er iets van natuurlijk. Waarom dat dan zo groot aankondigen?”, aldus Jan.

Jan denkt dat Eva inderdaad een beetje aan het jokkebrokken is, zoals Waylon beweert. Zij heeft immers juist baat bij een hoop poeha. “Dat hebben we bij Nick & Simon ook gezien. Een maand van tevoren werd dat al aangekondigd en dat was hierbij eigenlijk hetzelfde.”

Sorry-interview

Het is volgens Jan overigens maar goed dat Waylon de boel heeft afgezegd. Zo’n sorry-interview vindt hij helemaal niet nodig. “Wat moest hij daar nou komen doen? Het was een sorry-interview. Nou, naar ons hoeft hij geen sorry te zeggen, hè? Dat moet hij naar zijn vrouw doen, voor het vreemdgaan.”

De rubriek Wat Vindt Jan kunt u bekijken op de Telegraaf-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen