Chantal Janzen verrast juicekanaal: ‘Ze is niet eens gepikeerd!’

Chantal Janzen heeft een buitengewoon verrassende houding jegens de juicekanalen, namelijk precies het tegenovergestelde als die van Samantha Steenwijk. “Ze hebben ook heel vaak gelijk.”

Chantal Janzen © RTL, &C

De BN’er-wereld is behoorlijk opgeschrikt door de juicekanalen. Veel sterren weten nog niet goed hoe ze ermee om moeten gaan, terwijl kanalen als Juice Channel en Life of Yvonne eigenlijk niets meer zijn dan de roddelbladen van de moderne tijd. Hun impact is echter veel groter en daarom zijn die kanalen voor de sterren ongewenst.

Chantal niet gepikeerd

Veel sterren reageren nog heel erg gepikeerd op juice, denk aan Samantha Steenwijk. Onhandig, zegt Albert Verlinde in de Weekend. “Ik vind wel dat mensen in hun reactie op die berichtgevingen soms overdrijven. Volgens mij hebben ze nog niet een goede manier gevonden om ermee om te gaan, dat is het meer.”

Chantal Janzen, een van de grootste sterren van het land, loopt vooruit op de troepen. Haar tijdschrift &C ligt momenteel in de winkels met een heel nummer over juicekanalen en wat blijkt? De presentatrice heeft er helemaal niet zoveel moeite mee. “Er wordt natuurlijk ook veel gebracht wat waar is.”

Slachtoffer van juice

Het is vier maanden geleden dat Chantal zelf voor het eerst slachtoffer werd van juice. Het juicekanaal Juice Channel beweerde dat haar man Marco Geeratz ontrouw is en dat hij regelmatig gespot zou worden in een Amsterdamse hotel. Chantal reageerde een paar weken later gelaten op de geruchten: “Ik ga daar helemaal geen aandacht aan geven.”

Chantal reageert nu voor het eerst uitgebreid op die juice van toen. “Hij werd er hier en daar nog wel goed mee gepest. Vrienden die selfies maakten bij het desbetreffende hotel waar hij ‘het’ zou doen. Het bleek overigens een youth hostel te zijn met louter stapelbedden.”

Niet lang bij stilstaan

Het is volgens Chantal beter om niet in standje Samantha te schieten als dit soort juice op straat komt te liggen. “Er lang bij stilstaan moet je niet doen, want je als bekende Nederlander veilig wanen in deze ‘nieuwe’ wereld van roddel en achterklap over ‘sterren’ is naïef.”

Ze wijst ook op het belang van juicekanalen, bijvoorbeeld in het The Voice-dossier. “Er wordt natuurlijk ook veel gebracht wat waar is. Kijk maar naar de geruchten over The Voice-misstanden die op juicekanalen verschenen, ver voordat de BOOS-documentaire uitkwam.”

Sportieve reactie

Juice Channel, dat in de lente de juice over Chantal bracht, vindt dat de presentatrice heel sportief reageert. “En guess what? Ook wij staan deze maand in het blad van Chantal met een interview over onze kijk op de juicekanalen. Chantal heeft het heel goed opgepakt, want normaal gesproken zijn BN’ers vaak gepikeerd als we iets hebben gepost.”

Delphin Jacobs, een van de twee beheerders van het kanaal, vertelt in &C: “We snappen dat juice verwoestend kan zijn voor iemand, maar lullig voelen we ons niet. Wij zijn niet degenen die een gezin kapotmaken, dat doen die BN’ers zelf.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Chantal Janzen gaat sportief om met de juicekanalen. Slim?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen