Rob Goossens sloopt zusje Olcay Gulsen: ‘Een halve nietsnut!’

Rob Goossens vindt C-sterren die meedoen aan het SBS 6-programma De Alleskunners VIPS, waaronder het zusje van Olcay Gulsen, heel erg triest. “Dan ben je een halve nietsnut!”

Dolshe Gulsen en Rob Goossens © SBS 6, RTL 4

De Alleskunner VIPS is een succesvol programma op SBS 6 waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen tijdens allerlei infantiele opdrachten. Dat er maar liefst 68 (!) sterren gestrikt zijn voor het huidige derde seizoen zegt genoeg: dit zijn natuurlijk geen A-sterren zoals André van Duin en Chantal Janzen.

Dolshe Gulsen

De meeste kandidaten kun je nog niet eens B-sterren noemen. Denk bijvoorbeeld aan Greetje Bosma, die bekend schijnt te zijn van het programma URK!, of Marlane Dirksen, die door de zender een volkszangeres wordt genoemd.

Ook een familieband is al genoeg om mee te doen, blijkt uit de deelname van Dolshe Gulsen, niet te verwarren met het koffiemerk Dolce Gusto. Zij is het zusje van Olcay Gulsen. “De BN’er-factor is duidelijk nog verder gezakt in dit seizoen”, zegt RTL Boulevard-ster Rob Goossens in zijn column in Veronica Superguide.

Nietsnutten

Rob vindt het BN’er-gehalte om te huilen. “Ik moest bijvoorbeeld heel diep graven totdat ik me herinnerde waar ik Stephanie Tency toch van kende (een relletje over een onbetaalde hotelrekening op Ibiza). Hetzelfde gold voor Dolshe Gulsen, die het label ‘zusje van Olay’ probeerde te ontgroeien door Instagram-volgers te kopen.”

Hij vervolgt: “En dat zijn dan slechts twee van de in totaal 68 hele en halve nietsnutten die worstelden met simpele vragen als ‘hoeveel i’s zitten er in het woord liniaal?’.”

Vernederend

Het is onbegrijpelijk dat deze zelfbenoemde BN’ers zich er niet voor schamen om mee te doen, vindt Rob. “Natuurlijk, iedereen heeft een bepaalde mate van ijdelheid en die is in Hilversum groter dan gemiddeld.”

“Maar als je het moet hebben van zo’n vernederend programma, dan zou ik zeggen: kap er gewoon mee. Blijkbaar zit Nederland niet op je te wachten.”

Instagram

Dolshe met haar bekende zus:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u een deelname aan De Alleskunner VIPS als vernederend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen