Patty Brard: ‘Personeel Gordon wist nog van niets, beetje pijnlijk’

Patty Brard stelt dat het personeel van Gordon behoorlijk laat is ingelicht over het sluiten van zijn koffiezaak in Blaricum. “Zij wisten nog van niets. Dat was best wel een beetje pijnlijk.”

Patty Brard en Gordon © SBS 6

Gordon stopt per 1 oktober met zijn koffiezaak Blushing in Blaricum. “Door het enorme personeelstekort is de boel niet meer operationeel te krijgen”, maakte hij gisteren bekend in een bericht op Instagram. “Het doet enorm veel pijn om op deze manier je bedrijf ten onder te zien gaan in de nasleep van een wereldwijde pandemie.”

‘Wel een beetje pijnlijk’

De reden dat Gordon dit nieuws gisteren bekendmaakte, is volgens Patty Brard omdat haar programma Shownieuws daar al informatie over had. “Hij wilde in eerste instantie niet reageren, maar daarna ging het redelijk snel, want toen stond alles op Instagram en alles op scherp, want hij wilde natuurlijk zelf zijn verhaal doen”, zegt ze in de showrubriek.

Patty stelt dat Gordon zijn personeel behoorlijk laat heeft ingelicht. “We zijn er ook eventjes geweest vandaag en onze verslaggever liep naar binnen en zei tegen het personeel: ‘We hoorden dat jullie gaan sluiten.’ En het personeel wist het nog niet. Dat was best wel een beetje pijnlijk.”

Personeel gezocht

Het lijkt bij het personeel aangekomen te zijn als donderslag bij heldere hemel, aldus Patty. “Sterker nog: er hing ook nog een pamflet voor de deur waarop stond: ‘Personeel gezocht.’ Hij wilde het wel goed afmaken, maar het gaat hem gewoon niet meer lukken.”

Patty denkt dat Gordon zijn binding met ons land steeds meer verliest. “Ik snap dat als je in Dubai bent neergestreken en je bent daar kennelijk heel gelukkig en je zit daar nu een jaar, dat je dan denkt: ik ga hier niet meer tegen vechten, we laten het.”

Geen faillissement

Gordon waarschuwt de juicekanalen dat ze er niet meer van moeten maken dan het is. “Voor de juicekanalen en andere showmedia: er is geen sprake van een faillissement of ander zuur gegeven. Force majeure noemen ze dit!”

De twee horecazaken van Gordon in Amsterdam blijven wel gewoon open. Patty: “Hopen dat dat dan wel goed gaat.”

Instagram

De aankondiging van Gordon, met daaronder ook een slijmreactie van Rob Goossens:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon nog zin heeft in een vervolg op zijn reisprogramma met Patty Brard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen