Vrouw René van der Gijp ontkent relatiecrisis: ‘Ik handelde uit emotie’

De vrouw van SBS 6-ster René van der Gijp ontkent dat ze zich momenteel in een relatiecrisis bevinden. De geruchten daarover heeft ze zelf de wereld in geholpen. “Lekker naïef van mij.”

Minouche en René van der Gijp © Instagram

Mensen die een punt willen maken maar niet het achterste van hun tong willen laten zien, zetten tegenwoordig Instagram in om daar dan een lekker cryptisch bericht te plaatsen. De ene volger weet vervolgens precies waar het over gaat, terwijl de ander alleen maar kan gissen. Vooral BN’ers maken er gebruik van, omdat het veel media-aandacht oplevert.

Pissig bericht

Door zo’n cryptische Instagram-story is er nu ook wat onrust ontstaan over René van der Gijp en zijn liefdesgeluk. Zijn vrouw Minouche heeft gisteren namelijk een pissig bericht online geplaatst. “Er is niets erger dan gebruikt te worden, behalve het te ontkennen en toe te staan dat het doorgaat”, schreef ze in het Engels.

Het leidde tot geschrokken reacties, omdat BN’ers met relatieproblemen wel vaker dit soort teksten online gooien. “Zou René in het verkeerde doel gescoord hebben?”, vroeg het juicekanaal Reality FBI zich af. En Yvonne Coldeweijer: “Vrouw van Gijpie plaatst dit… 👀”

Minouche ontkent

Minouche ontkent nu dat er sprake is van relatieproblemen. Ze is een beetje onhandig geweest door zo’n cryptisch bericht online te plaatsen, geeft ze toe. “Lieve mensen, lief alle berichtjes. Lekker naïef van mij om dit te posten vanuit mijn emotie. Maar wees gerust, René en ik zijn echt helemaal ok 😉.”

Ze vervolgt: “Niks aan de hand! Dit ging om een vriendschap die ik had met iemand en door wie ik zwaar belazerd ben. Ik doe verder geen uitspraken hierover.”

Publieke debat

Laatst haalde Minouche het nieuws omdat ze zich plotseling begon te mengen in het publieke debat. Ze was boos over het plan van minister Karien van Gennip om Franse probleemjongeren naar ons land te halen vanwege onze krappe arbeidsmarkt.

Minouche: “Mijn God! Ze worden steeds gekker! Nog nooit een idioter plan gehoord… Die wijken daar zijn levensgevaarlijk. We hebben al een tekort aan blauw op straat, laten vluchtelingen op stoelen slapen, woningtekort en ga zo maar door. En dan kom je met dit bizarre plan. Die vrouw spoort niet!”

Instagram

De story van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt u moe van alle BN'ers en afgeleiden van BN'ers die continu cryptische boodschappen plaatsen op de socials?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen