‘Danny de Munks aangeefster is een enge, wraakzuchtige fan’

Danny de Munk wordt gesteund door niemand minder dan Tineke de Nooij. De radiomaakster gelooft niets van de aangifte van verkrachting die tegen hem gedaan is. “Het is schandelijk!”

Tineke de Nooij en Danny de Munk © MAX, RTL

De aangifte van verkrachting die tegen Danny de Munk is gedaan heeft serieuze consequenties voor zijn carrière. Hij is er bijvoorbeeld al een lucratieve klus bij RTL 4 door kwijtgeraakt. De zender wacht graag even hoe deze zaak zich ontwikkelt. Belachelijk, vindt radiomaakster Tineke de Nooij.

‘Wraakzuchtige fan’

Tineke gelooft er helemaal niets van dat Danny iemand zou hebben verkracht. “Je wordt tegenwoordig al snel aan de hoogste boom opgehangen. Los van het feit dat er veel vrouwen zijn die dit overkomt, zijn er ook enge fans die wraak willen. Ik denk dat dit ook onder het kopje wraak valt. Dat kan niet anders”, zegt ze in weekblad Story.

Ze neemt het die ‘wraakzuchtige fan’ van Danny heel erg kwalijk wat er nu gebeurt. “Ik vind het schandelijk en ondertussen worden iemands leven en gezin kapotgemaakt. Hij staat met zijn rug tegen de muur en die aanklacht kan zomaar een jaar blijven liggen. Verschrikkelijk.”

‘Fans kunnen raar doen’

Tineke leeft ontzettend mee met Danny. “Fans kunnen rare dingen doen. Zeker wanneer ze persoonlijk contact zoeken. Het gevaar zit er altijd in dat fans verliefd worden op de ster. En wanneer blijkt dat het niet wederzijds is, verandert het in een verblindende haat.”

Ze besluit: “Ik denk dat ieder van ons die in de publieke belangstelling staat hierover een verhaal heeft. (…) Wat ik wil zeggen, is dat ieder verhaal twee kanter heeft.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen