Danny de Munk schrikt van Wilson Boldewijn: ‘Zo ken ik je niet’

Danny de Munk is behoorlijk teleurgesteld in Wilson Boldewijn. De volkszanger vindt dat de presentator bij De Telegraaf zich suggestief over hem uitlaat. “Vreemd, zo ken ik je niet.”

Wilson Boldewijn en Danny de Munk © Telegraaf, RTL

De ene na de andere BN’er raakt in opspraak. Waar eerder de kwestie rond Danny de Munk hot news was, zijn alle ogen momenteel gericht op Tom Egbers. De NOS-coryfee beweert dat er in zijn veelbesproken affaire met een stagiaire alleen gezoend is, maar daar zijn flink wat twijfels over.

‘Zo ken ik je niet’

Wilson Boldewijn, presentator bij De Telegraaf, vindt het ook een beetje gekkig. Hij twittert: “Zowel bij Danny de Munk als Tom Egbers zou er alleen gezoend zijn. Is gezoend zijn het ultieme middel om alles voor de buitenwereld een beetje proportioneel te houden? ‘Mijn man ging drie jaar vreemd, maar het valt wel mee want er is alleen gezoend.'”

Wat een suggestief commentaar, vindt Danny. Hij laat zelf een reactie achter onder de tweet van Wilson. “Vreemd, Wilson! Zo ken ik je niet. Geduld en keep it in mind.”

Wilson reageert

Wilson heeft de reactie van Danny gelezen en zegt: “Goed dat je reageert Danny. Ik kan nu heel laf mijn tweet weghalen of bij je slijmen. Ik heb alleen gezegd wat veel mensen denken. Als het niet zo is zal ik mijn woorden persoonlijk bij je terug nemen.”

Daarop zegt Danny tot slot: “Ben meer direct, niet via social. Maar wij gaan elkaar nog spreken 💯%. Take care 🍀.”

Tweet

De tweet van Danny:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Danny de Munk zou overwegen om stappen te nemen tegen zijn aangeefster. Doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen