Danny de Munk belt Wolter Kroes op: ‘Verdedig me NOOIT meer!’

Danny de Munk heeft Wolter Kroes opgebeld met het verzoek om hem nooit meer te verdedigen in de media. “Hé Wol, je moet het nóóit meer doen. Je zet jezelf daarmee voor het blok!”

Wolter Kroes en Danny de Munk © SBS 6, Instagram

Het was vorig jaar op een gegeven moment gewoon echt bezigheidstherapie voor Wolter Kroes: hij sprong cóntinu in de bres voor allerlei in opspraak geraakte collega’s. Behalve Ali B dan; dat is volgens hem wél een viezerik. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer begon zich op een gegeven moment echt groen en geel te ergeren aan de volkszanger.

Bang voor Yvonne

Is Wolter bang voor juicekanalen als die van Yvonne? Het werd hem gisteren gevraagd in de talkshow HLF8. Hij antwoordt: “Bang is een heel groot woord, maar je moet er wel rekening mee houden als artiest. Door niet te veel meer te gaan roepen over dingen die je wel graag zou willen zeggen.”

Hij vervolgt: “Ik heb bijvoorbeeld in de Nieuwe Revu een keer geroepen – en misschien zeg ik nou wel weer wat stoms – dat ik van Danny de Munk en Marco niet weet of het waar is en dat ik er niet echt in geloof. Danny de Munk is bijvoorbeeld gewoon geseponeerd.”

Danny belt Wolter

Danny heeft Wolter daarna echter met klem verzocht om hem niet meer te verdedigen. “Die heb ik huilend aan de telefoon gehad van: ‘Hé Wol, je moet het nóóit meer doen! Je moet me nóóit meer verdedigen of een andere artiest, want je zet jezelf daarmee voor het blok.’”

Hij vervolgt: “Er werd op een gegeven moment in zo’n juice channel gezet: ‘Wolter Kroes legt zijn kop op een hakblok nu. Er zijn twee artiesten waarvan we zeker weten dat ze nooit iets gedaan zouden hebben, maar nu gaan we eens even zoeken.’ Dat gaat door merg en been. Dan denk je: zoek! Maar het is niet leuk dat ze dat zeggen.”

Nieuw karakter

Wat gaat er dan om in Wolter? “Dan ga je dus opletten wat je zegt en je gaat je karakter dus veranderen. Als jij bij een optreden naar me toe komt, dan geef ik jou een knuffel of een hand. Ik krijg ook wel eens een zoen en dan geef ik een zoen terug. Zo ben ik als mens. Ik ben een knuffelbeer.”

“Je bent je eigen karakter nu een soort van aan het inhouden voor die juice channels.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Danny de Munk en Wolter Kroes: A-sterren of B-sterren onder elkaar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen