Carlo Boszhard wil dat RTL meer inzet op Emile Ratelband: ‘Zó goed!’

Carlo Boszhard wil graag dat RTL meer inzet op Emile Ratelband. Hij is groot fan van zijn driedelige serie op Videoland en pleit voor een nieuwe serie afleveringen. “Het is het beste in tijden.”

Carlo Boszhard en Emile Ratelband © RTL

Emile Ratelband doet in zijn serie op RTL’s Videoland de meest dubieuze uitspraken, maar Carlo Boszhard kan er geen genoeg van krijgen. Hij heeft de drie afleveringen van de realityserie ‘Op Hete Kolen’ verslonden en wil meer. “Het is het beste dat ik in tijden heb gezien”, zegt de presentator in zijn column in Televizier.

Carlo giert

Het is een geniaal programma, vindt Carlo. “De man laat mij lachen zoals geen komische film mij kan laten lachen, om vervolgens mij bij de keel te grijpen en te beangstigen als de ergste horror. Net als je denkt dat het niet spraakmakender kan, komt er weer een schepje bovenop.”

Hij schrok vooral van Emile’s zoektocht naar een draagmoeder. “Dan vraagt een vrouw hoe dit alles gaat gebeuren. Door middel van een spuitje? Nee gewoon: vlees op vlees. Ik spoel het terug, zegt hij nou ‘gewoon vlees op vlees’? De dame in kwestie wil dat niet. Ratelband: ‘Toen zei ik: als ik jouw foto zie, dan wil ik het ook niet.'”

Stranger things

Carlo vindt het geweldig. “Ratelband kan er geen genoeg van krijgen, ik ook niet. Ik wil geen drie maar tien afleveringen!”

Het is beter dan alles op Netflix, vindt hij. “Ik ben nu al meer verslaafd aan deze serie dan aan het nieuwe, uitstekende seizoen van Stranger Things. Netflix heeft er miljoenen voor moeten uitgeven, maar op Videoland zien we pas echt ‘stranger things’.”

Trailer

De trailer van de Ratelband-serie:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen