Monique Westenberg stelt dat corona bacterie is: ‘Zo kom je ervan af!’

De wereld slaakt een zucht van verlichting: Monique Westenberg, bekend als de ex van André Hazes jr, heeft een oplossing gevonden voor aanhoudende coronaklachten. “Zo krijg je die bacteriën eruit!”

Monique Westenberg © Instagram (l), William Rutten (r)

Monique Westenberg is toevalligerwijs gestuit op dé oplossing voor aanhoudende coronaklachten: je huid vacuüm trekken met wat plastic kopjes, ook wel bekend als cupping. “Coronabacteriën blijven hangen in je lichaam en met cupping trek je ze eruit”, zegt de influencer. Eén klein detail: het coronavirus is helemaal geen bacterie.

Coronabacteriën

Door het coronavirus is Monique helemaal kapot. “Ik weet niet of iedereen er zo’n last van heeft, maar ik ben na de hele week ziek te zijn geweest door Corona nog helemaal niet mezelf. Zit slecht in m’n vel en niks smaakt me lekker. Ik merk echt dat ik uit m’n doen ben. Kan om alles janken en bij het minst geringste ben ik al uitgeput!”

Gelukkig heeft Monique, die regelmatig heeft laten doorschemeren niet gevaccineerd te zijn, er dus wat op gevonden. “Ik heb mijn ‘cuppingvrouwtje’ een appje gestuurd of ik terecht kon voor een detox. Coronabacteriën blijven hangen in de afvalstoffen van je lichaam tussen het bindweefsel, waardoor de nasleep langer duurt.”

Uit je lichaam trekken

Wat heeft dat vrouwtje gedaan? “Ze heeft deze door middel van cupping uit mijn lichaam uitgetrokken waardoor de nasleep verkort en het herstel sneller gaat. Ik geef dit jullie als tip omdat ik me goed kan voorstellen dat veel mensen hier last van hebben!”

Nou, wat een prachtige vondst van Monique. Heel fijn dat al die coronabacteriën die niet bestaan nu uit haar lichaam verdwenen zijn. Nu maar weer snel duimendraaien dat André weer een keertje aan komt waaien.

Kritiek

Monique krijgt flink wat kritiek op haar ‘medische advies’. Zo zegt Pim: “Oh jeez, ik zou willen dat ik ook het vermogen had om domme mensen een poot uit te draaien met onzinaanbiedingen.”

Esther verbaasd: “Is dat virus nu gemuteerd naar een bacteriële variant?”

En Buxusmot: “Oh boy. Ik heb wat mensen in de omgeving. Reageer meestal met: ‘Wat fijn dat dat je helpt!’ Meer kun je toch niet doen.”

Stories

De story van Monique:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Monique Westenberg oppassen met het geven van medische adviezen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen