Sigrid Kaag boos over sekstape Pamela Anderson: ‘Tegen haar zin!’

Sigrid Kaag vindt het schandalig dat Pamela Anderson 25 jaar geleden slachtoffer werd van een uitgelekte sekstape. “Het is haar opgelegd”, zegt de minister van Financiën in de talkshow Beau.

Sigrid Kaag en Pamela Anderson © Beau

Ruim 25 jaar na de diefstal van Pamela Andersons sekstape is er een serie gemaakt over deze geruchtmakende rel. Het resultaat werd gisteren besproken aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens, die Hans Klok en Michiel Vos uitgenodigd had. Zijdelings bemoeide ook Sigrid Kaag, de minister van Financiën, zich ermee.

‘Wat zeur je nou?!’

De manier waarop men kijkt naar het uitlekken van dit soort tapes is sterk veranderd, legt Amerika-correspondent Michiel Vos uit. “Er werd Pamela natuurlijk de hele tijd een beetje nagegeven van: ‘Ja, maar je stond al heel vaak naakt in Playboy. Dan is er nu een tape, wat zit je nou?’”

“Dat is eigenlijk een beetje de ondertoon van mannen, van: ‘Wat zit je nou? We hebben alles toch al gezien? Niet zo zeuren!’ Dat zit ook weer een beetje als een laag erin. Dat zouden we nu niet meer zo doen, in elk geval in Amerika. We zijn ook voorzichtiger geworden.”

Hans Klok reageert

Gastheer Beau: “Hoe denk je dat zij nu naar die tape kijkt? Vindt ze dit ook mooi of is dit voor haar een wond die wordt opengehaald?”

Hans Klok, die Pamela goed kent, daarop: “Ik denk het laatste, want zij is voor zover ik weet überhaupt helemaal niet meer op goede voet met die Tommy Lee. Ze is dus teruggegaan naar Canada, waar ze vandaan komt. Ze is er zeker niet blij mee. Ze was er toen niet blij mee. Ze heeft dit niet gewild, want met die video werd ze toch als een pornoster neergezet.”

Sigrid boos

Sigrid Kaag vindt dat heel verwerpelijk. “Het heeft haar leven misschien gemarkeerd, en niet ten goede, zonder dat het haar eigen keuze was. Het is haar opgelegd.”

Beau: “Ik probeer er dan toch iets goeds in te zien, omdat je het net over die marketing had. Misschien kan ze zich op deze manier weer terug marketen in de business.”

Volgens Hans komt Pamela deze zomer naar Nederland, omdat ze hier familie heeft wonen. Hij hoopt haar dan even te kunnen zien.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Pamela Anderson komt deze zomer naar Nederland. Hoopt u haar bij Beau te zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen