Linda de Mol mogelijk niet toe aan Miljoenenjacht: ‘Winston is plan B’

Linda de Mol ligt total loss in de vangrail omdat ze is bedrogen door Jeroen Rietbergen en wat kritiek heeft gekregen van Angela de Jong. Is ze op tijd hersteld voor de presentatie van Miljoenenjacht?

Linda de Mol en Winston Gerschtanowitz © Roy Beusker (l), Winston Gerschtanowitz (r)

Albert Verlinde wijst er in Shownieuws op dat het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht al over anderhalve maand van start moet gaan. “Op 27 maart is de eerste aflevering van een nieuwe reeks weer en dat is toch hét programma van Linda de Mol, dus iedereen vraagt zich nu toch af: wat gaat er gebeuren?”

‘Laten we hopen!’

Iedereen hoopt dat het schaamrood op tijd van Linda’s kaken af is, weet Albert. “Ze heeft natuurlijk aangegeven dat ze na alles wat er gebeurd is eigenlijk haar werkzaamheden neerlegt voorlopig, maar hoe lang is dat voorlopig en is ze terug voor Miljoenenjacht? Nou, ik heb een beetje rondgebeld met de producent en de mensen eromheen.”

Wat zeggen die mensen? “Iedereen gaat er eigenlijk van uit dat ze erbij is. Ze hópen oprecht dat ze erbij is en ze willen eigenlijk niet eens nadenken dat ze er níet bij zou zijn, snap je? Laten we het hopen, want het is echt haar programma en ik vind dat ze het fenomenaal doet. Ze hopen allemaal dat ze erbij is.”

Winston is plan B

Toch wordt een Linda-loos seizoen niet uitgezonden. “Natuurlijk wordt er altijd een plan B benoemd, maar daar willen ze eigenlijk niet eens over praten, maar dat zal ik dan maar invullen: Winston Gerschtanowitz heeft het één keer gedaan. Hij doet eigenlijk altijd de koffertjes aan het eind, dat hij bij de thuiswinnaar aanbelt.”

Winston verrast dan een kijker thuis met een geldbedrag. “Ook zo’n heerlijk moment in het programma”, jubelt Talpa’s keffertje Albert. “Eén keer heeft hij het programma overgenomen, ik geloof in 2013, toen de vader van Linda was overleden. Dat was eigenlijk de enige keer dat ze het programma niet gepresenteerd heeft.”

Fantastisch

Eigenlijk zou Winston het ook prima kunnen, aldus Albert. “Winston nam het programma toen over en hij deed het fantastisch. Nou, het is lekker om die achtervang te hebben.”

Máár, zo benadrukt hij: “Iedereen hoopt gewoon dat Linda daar weer staat op haar vertrouwde plek bij Miljoenenjacht. We hopen het oprecht.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen