Donny Roelvink betrapt: ‘Hij schept op met naaktfoto Bridget Maasland’

Donny Roelvink heeft een expliciete foto van Bridget Maasland op zijn telefoon staan, weet BN’er-kenner Farja Farvardin. “Hij liet foto’s zien van vrouwen waarmee hij het bed heeft gedeeld.”

Donny Roelvink en Bridget Maasland © Instagram

Het tv-programma Shownieuws lanceerde medio november al het gerucht dat Donny Roelvink en Bridget Maasland het op de boekpresentatie van Dries Roelvink wel héél gezellig hadden met elkaar. “Dan is de vraag, zou ze weer vallen voor een jongere man? Dat sluit ze niet helemaal uit”, aldus Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds.

Pikant gerucht

Nu brengt showbizzwatcher Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, een nóg pikanter gerucht naar buiten. “Donny Roelvink was op een feestje twee weken geleden. Op een illegaal feestje, moet ik zeggen”, begint hij zijn verhaal in de uitzending van Barend van Deelen op Radio 538.

Hij vervolgt: “Ik moet goed opletten wat ik zeg voordat ik de bron prijsgeef, maar hij was daar met bepaalde mensen en hij liet zeg maar foto’s zien van vrouwen waarmee hij het bed heeft gedeeld en ook naaktfoto’s van andere vrouwen. En wie zat daar tussen? Jullie mogen één keer raden wie daar tussen zat.”

Foto van Bridget

Yolanthe Cabau misschien? “Schat, Yolanthe zou nooit zo laag zinken. No offence, maar Yolanthe kan echt wel beter krijgen, toch?”

Sarah van Soelen dan? “Nee, maar Sarah is wel een beetje desperate.”

Nee, vervolgt Farja: “Dit gaat niemand verwachten, maar het is dus Bridget Maasland. Hij liet dus een naaktfoto zien van Bridget Maasland aan degene waar hij dus mee was. Gewoon een naaktfoto van Bridget Maasland. Ik hoorde dat en ik dacht: dat kan ik me niet voorstellen! Maar we weten allemaal dat Bridget vrijgezel is en er ook gewoon van houdt.”

‘Bakkie geil!’

Gastheer Barend: “Die Bridget is wel een bakkie geil hoor moet ik zeggen. Die lust er wel pap van. Het is niet te geloven. Die gaat op Hazes zitten en op alles onder de 25.”

Farja: “Bridget ziet er goed uit, het is een leuke en knappe vrouw.”

Evert Santegoeds reageert in Shownieuws: “Het is een fors gerucht, maar het steekt nu wel voor de tweede keer de kop op.”

Patty Brard vals: “Ja, één keer mét slip en één keer zonder, denk ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bridget Maasland (47) en Donny Roelvink (24) in een one night stand: ziet u het voor zich?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen