Linda de Mol sluit zich op in landhuis: ‘Laat zelfs hond niet meer uit’

Linda de Mol heeft haar landhuis in Crailo al bijna een week niet meer verlaten nu Jeroen Rietbergen, tot deze week haar geliefde, uit de kast is gekomen als viezerik. “Ze wil niemand zien.”

Linda de Mol © RTL

Het gaat heel erg slecht met Linda de Mol nu zij en haar familie zo in opspraak zijn geraakt. Haar grote liefde Jeroen Rietbergen, die ze afgelopen weekend de deur heeft gewezen, speelt een sleutelrol in het grootste showbizzschandaal ooit in Nederland. Hij heeft zich misdragen achter de schermen bij The Voice of Holland, dat nu van de buis is gehaald.

Linda wil niemand zien

Er is echter ook kritiek op Linda. Ze wist van Jeroens wangedrag bij The Voice, maar liet hem toch zijn baantje behouden, waardoor ze hem weer blootstelde aan eventuele nieuwe slachtoffers van zijn grensoverschrijdende gedrag. Bovendien stond ze maandag in de verklaring over haar relatiebreuk niet stil bij de getroffen Voice-kandidaten.

Volgens Privé-baas Evert Santegoeds zit Linda er helemaal doorheen. ‘Linda wil niemand zien… behalve haar neef!’, kopt hij bij een foto waarop te zien is hoe Johnny de Mol tussen de peperdure bolides over Linda’s oprijlaan wandelt.

Opgesloten in huis

Linda heeft zich volgens Evert ‘opgesloten’ in haar landhuis. “Zij komt daar de deur niet uit. (…) Zelfs de hond wordt uitgelaten door iemand anders. Mensen tegenkomen tijdens haar ommetje, dat is iets waar Linda nu niet aan moet denken. Neef Johnny is de uitzondering.”

Linda zit er helemaal doorheen, weet hij. “Verdriet, teleurstelling en schaamte vechten om voorrang en dat maakt dat het even zal duren voordat Linda met opgeheven hoofd weer over een rode loper durft. (…) Niet alleen de rode loper is ver weg, ook de buurtsuper waar zij anders graag voor een boodschapje komt, wordt door de presentatrice gemeden.”

Unicum

Het is een unicum dat Linda haar werk heeft stilgelegd. Eigenlijk zou ze deze week in de studio staan voor opnames van Ik Hou Van Holland, maar nu zit ze thuis op haar bank tussen de Kleenex-boxen.

Na de breuk van haar ex Sander Vahle ging Linda wél gewoon door. “Toen stond ze met rode, betraande ogen gewoon op de set van Gooische Vrouwen”, vertelt een insider aan Evert. “Maar nu doet zij dat niet. En dat zegt genoeg…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welk gevoel overheerst als u denkt aan Linda de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen