Johnny de Mol huilend in talkshow: ‘Hij wist allang van misbruik!’

Johnny de Mol is gisteren voor de tweede keer in een week tijd emotioneel geworden in zijn talkshow HLF8. Hij moest huilen tijdens een muzikaal optreden. Valse emoties, zegt zijn ex Shima Kaes.

Johnny de Mol © HLF8

Het is een pittige week voor Johnny de Mol. Nog nooit eerder in de geschiedenis lag zijn miljardairsfamilie zó onder vuur en toch verschijnt hij elke avond op televisie om een live-talkshow te presenteren. De emoties waren maandag duidelijk zichtbaar toen hij vertelde over de The Voice-rel en gisteren huilde hij weer tijdens een optreden van Meau.

Explosieve relatie

Meau trad op met haar hit ‘Dat heb jij gedaan’, waarin ze zingt over de toxische relatie waar ze in heeft gezeten. Daar heeft Johnny natuurlijk genoeg ervaring mee: hij zat vroeger in een explosieve relatie met Shima Kaes. Zij zorgde dik een jaar geleden voor heftig shownieuws door Johnny zes jaar na dato te beschuldigen van mishandeling en poging tot doodslag.

Diezelfde Shima reageert nu op de misbruikrel rond The Voice en de vermoedens dat de familie De Mol het seksuele wangedrag van Jeroen Rietbergen bij het programma in een doofpot heeft gestopt. Jeroen was tot deze week de geliefde van Linda de Mol en werd niet ontslagen toen zijn wangedrag bij The Voice aan het licht kwam.

Johnny in tranen

Tijdens het liedje van Meau raakte Johnny zichtbaar geëmotioneerd. “Is er iemand die een beetje op Johnny let? Volgens mij gaat het echt niet goed met hem”, twittert de bekende tv-kijker Victor Hopman.

Volgens Shima is er echter sprake van valse emoties. Ze schrijft, volgens het ANP duidelijk verwijzend naar Johnny’s emoties van afgelopen maandag: “Alsjeblieft, laat je niet voor de gek houden door een BN’er die een showtje op tv opvoert met tranen in zijn ogen en zelf een familielid is en je probeert te overtuigen dat ze geen idee hadden en hoe geschokt ze zijn door alle tragische gebeurtenissen.”

Mol-circus

Het is volgens Shima een ‘strategie’. “Aan alles hieraan is gemanipuleerd. Zij runnen dit circus en zijn onderdeel van deze show. Ze wisten er allemaal van, allang voordat het naar buiten kwam. Dit is slechts nog een circus die ze met hun bekende kringen hebben samengesteld, waarmee ze elkaars troep opruimen en het er minder desastreus uit laten zien dan het eigenlijk is. En dat maakt me misselijk!’

“Het is tijd om op te staan en hen te stoppen in het schaden en ruïneren van levens en al die narigheid en gebeurtenissen waar zijn verantwoordelijk voor zijn en bij betrokken zijn. We moeten voorkomen dat ze hier elke keer mee wegkomen. (…) Zij geloven echt dat ze een soort god zijn. (…) Let maar op, karma zal haar werk doen.’

Instagram

De post van Shima:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Johnny de Mol net als John en Linda al wist van het misbruik door Jeroen Rietbergen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen