Sarah van Soelen geeft eerste grote interview: ‘Allemaal leugens!’

Sarah van Soelen, de ex van André Hazes jr., geeft voor het eerst een groot interview. Sterker nog: ze is covergirl, en wel van de Beau Monde. “Ze proberen me kapot te maken”, zegt ze in het blad.

Sarah van Soelen © Beau Monde

De 25-jarige Sarah van Soelen rekent in de nieuwste Beau Monde af met showbizzhyena Yvonne Coldeweijer, overigens zonder haar naam te noemen. Ze somt een voor een de geruchten op die Yvonne over haar heeft verspreid en stelt vervolgens dat het allemaal leugens zijn. “Ze proberen me kapot te maken.”

‘Zoveel is onwaar!’

Er is helemaal niets waar van wat er allemaal geroepen wordt, aldus Sarah. “De gekste dingen heb ik over mezelf gelezen. Ik zou al zes keer zwanger zijn geweest, in Andrés vorige relatie hebben gestookt, voor het geld bij André zijn en weer aan de drank en drugs zitten. Vooral dat laatste maakt me verdrietig.”

Sarah begrijpt er niks van. “Zoveel is onwaar, ik zal wat voorbeelden geven. Dré en ik zijn niet uit huis gekickt. Ik heb niet bij mijn opa en oma geslapen. Ik heb ook zeker geen auto-ongeluk gehad en ik ben niet voor de rechter gesleept. Ook zijn we niet met coke betrapt door mijn ouders, ben ik niet gedwongen opgenomen en heb ik geen terugval gehad.”

Groot raadsel

Waar Yvonne dit allemaal vandaan haalt, begrijpt Sarah naar eigen zeggen voor geen meter. “Als het wel zo was, dan was ik daar eerlijk over geweest. Een terugval kan nou eenmaal gebeuren. Hoe deze geruchten zijn ontstaan, is voor mij een groot raadsel.”

Sarah vindt het pestkoppengedrag. “Je kunt het vergelijken met pesten. Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet, want ze proberen me kapot te maken. Ze vergeten dat ik een mens van vlees en bloed ben. (…) Gelukkig sta ik sterk in mijn schoenen en ben ik al twee jaar clean.”

Relatiepauze

Dat André Sarah gedumpt heeft is voor iedereen duidelijk, behalve voor Sarah. Zij stelt dat het nog aan is: “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoe lang die gaat duren, weten we niet. Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen.”

Ze vervolgt: “Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem. Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen.”

Yvonne reageert

Wat vindt Yvonne hiervan? Zij reageert op Instagram: “Luister, dit is gewoon sneu. Er is al maanden geen contact meer. Hij heeft het uitgemaakt. Er is nooit sprake geweest van een pauze. Hij wil haar niet meer en zij weet dit gewoon, maar ze kan en wil het niet accepteren. Dit is echt ziekelijk en obsessief.”

“Haar omgeving moet haar echt confronteren met de realiteit, want anders zijn zij net zo toxic bezig om dit fantasieverhaal in stand te houden! Hoezo laat je je mental instabiele zus of dochter zichzelf zo publiekelijk voor schut zetten. Echt schandalig!”

‘Honderd procent zeker’

Het is volgens Yvonne honderd procent zeker dat het uit is. “Het is vanuit meerdere spionnen bevestigd dat het echt 100 procent duidelijk uit is gemaakt in Spanje met een brief, waar de hele familie bij was. Sarasoel is zodanig geflipt dat André dit niet eens aan andere mensen wil vertellen, zo heftig was het.”

“Op zondag vloog hij toen terug met Rachel. Dat was toen de hele Nederlandse pers was uitgerukt naar Schiphol. Dat was ook de reden dat hij er zo slecht uitzag. Sarasoel is toen in Spanje gebleven en haar ouders hebben haar daar opgevangen. Een paar dagen later was hij super opgelucht en fleurde hij helemaal op.”

“Sindsdien gaat het veel beter met hem, dus de kans dat hij zich bedenkt en haar terug wil is echt nihil.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sarah van Soelen stelt dat ze helemaal niet beroemd wil worden, maar staat nu op de cover van de Beau Monde. Kwekt ze onzin?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen