‘André Hazes jr. breekt alle banden na psycho-actie Sarah van Soelen’

André Hazes jr. heeft alle banden met Sarah van Soelen verbroken nadat er iets ‘ontzettend ergs’ is gebeurd op de avond van hun break-up. “Wat hij die avond zag was voor hem de druppel.”

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Het is nu een kleine twee weken geleden dat Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, de primeur bracht dat het over en uit is tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen. Ze noemde als een van de redenen dat André achter een aantal geheimen van Sarah is gekomen, waaronder het expres veroorzaken van een auto-ongeluk.

Pleuris breekt uit

Showbizzwatcher Farja Farvardin heeft op de radio gezegd dat de ‘psycho’ Sarah in het verleden haar ex-vriend zou hebben aangereden. Daarop gierde Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks dat André Hazes jr. wel mag oppassen. Dezelfde Dyantha Brooks die nog altijd alle fotootjes en berichtjes van Sarah liket. Toch wel een beetje huichelachtig.

Nu verklapt Yvonne Coldeweijer in een nieuwe video details over hoe de break-up tussen André en Sarah er precies uitzag. Wat gebeurde er op die avond? “De pleuris breekt uit. Echt. Mensen vliegen elkaar in de haren, er wordt geschreeuwd, gekrijst, gescholden, er wordt met spullen gegooid.”

Iets heel ergs

En dan? “Dan gebeurt er iets ontzettend ergs en ik heb besloten dat ik dit deel achterwege ga laten. Wellicht kun je in de psychische toestand van Sarasoel zelf het een en ander invullen, maar ook Yv kent ergens een grens als in: als ik hier de grens niet trek, you know…”, aldus de showbizzwatcher.

Yvonne heeft bewust besloten om dit niet op straat te gooien. “Ik ben niet zo moeilijk en ik heb niet zo snel een blad voor de mond, maar dit kan ik niet maken om het te vertellen. We gaan het dus overslaan.”

Druppel

Het was in elk geval voor André reden om alle banden te verbreken. “Wat André Hazes die bewuste avond heeft gezien is eigenlijk de druppel die de emmer deed overlopen. Het schijnt echt dat hij haar nu zo ontzettend psycho vindt dat hij haar ook helemaal niet meer kan uitstaan. Dat vind ik wel heel erg sneu.”

Sarah verdient eigenlijk vooral medelijden, vindt Yvonne. “Snap je wat ik bedoel? Het is eigenlijk gewoon zielig dit, het wordt gewoon sneu, maar wellicht wel terecht. Hij kan haar niet meer luchten of zien. Hij heeft haar na die bewuste avond ook nooit meer gesproken of gezien.”

Stalkende Sarah?

Volgens Yvonne wil Sarah haar André graag terug. “Zij stalkt hem dag en nacht met megalange voiceberichten en tevergeefs. Hij geeft geen antwoord meer op haar. Het verdere contact loopt nu via het management. Hij heeft haar daadwerkelijk overal op geblockt, behalve op Instagram. Hij gunt ons die juice niet, jammer.”

André is er tijdens zijn afkicktraject achtergekomen dat hij Monique Westenberg terugwil, aldus Yvonne. Op dit moment is er volgens haar echter nog geen sprake van een hernieuwde liefdesrelatie.

Life of Yvonne

De nieuwste video van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen