Evert Santegoeds betrapt Gordon: ‘Hij liegt over Dubai-vlucht!’

Evert Santegoeds stelt dat Gordon liegt over zijn terugkeer naar Dubai. Hij doet op Instagram net alsof hij gisteren is teruggekeerd in het emiraat, maar in werkelijkheid zit hij daar volgens Evert al langer.

Gordon en Evert Santegoeds © Shownieuws

Gordon was vorige week woensdag flink aan het tieren in de Schiphol-lounge, omdat zowel KLM als Emirates hem niet wilden meenemen op hun vluchten naar Dubai. De entertainer was toen namelijk net precies een week terug uit Zuid-Afrika en iedereen die daar korter dan twee weken geleden is geweest, is niet bepaald welkom in Dubai.

Gordon toch in Dubai

Kennelijk is het Gordon op die woensdag tóch gelukt om naar Dubai te vliegen, want daar werd hij ’s avonds weer gesignaleerd, aldus Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in Shownieuws. “Hij zit in Dubai. Opgelucht haalt iedereen adem dat hij het gered heeft, maar liegt hij nou over het tijdstip waarop hij daar aankwam? Volgens mij wel.”

Nadat Gordon ontplofte op Schiphol, hebben we weinig van hem gehoord. “Hij heeft toen nog één ding gepost, namelijk dat hij woedend was en de wereld gek was geworden, omdat hij niet naar Dubai kon. Toen werd het helemaal stil. En wat blijkt nou? Afgelopen woensdag is hij al gesignaleerd in Dubai.”

Liegt hij?

Hoe kan dat dan? “Op de een of andere manier heeft hij toch een ticket of vervoer naar Dubai gekregen. Vandaag plaatste hij een filmpje dat hij aankomt daar bij zijn hondje Toto. Dat postte hij vandaag, waardoor hij de indruk wekt dat dus vandaag het grote weerzien met Toto is geweest, terwijl ik weet dat hij afgelopen woensdag al in Dubai was.”

“We weten gewoon dat hij daar gesignaleerd was, dus hoe hij het voor elkaar heeft gekregen dat hij toch dat strenge land in is gekomen… Het is hem heel wat waard geweest om naar Dubai te kunnen in elk geval.”

Gordon zwijgt

Het is mogelijk dat Gordon zijn vlucht naar Dubai niet aan de grote klok wilde houden, omdat hij zich misschien niet aan de quarantaineregels wil houden. Hij weigerde in Nederland ook in quarantaine te gaan na zijn Zuid-Afrika-reis. Sterker nog: hij ging vrolijk in een live-uitzending op SBS 6 zitten.

Evert: “We hebben het aan zijn management gevraagd, maar die houden niet van vragen over Gordons privéleven. Dat is nieuw waarschijnlijk. Of we die nooit meer willen bellen als er wat met Gordons privéleven is. Dat blijven we wel doen, want dat is onze plicht.”

Albert sneert

Albert Verlinde: “Dat vind ik mooi, want Gordon begint zelf ook nooit over zijn privéleven. Dat is knap.”

Tooske Ragas: “Jongens, genoeg.”

Maar hoe is hij nou naar Dubai gekomen? Sandra Schuurhof: “Misschien in het vrachtvervoer, tussen de paarden.”

Albert gniffelend: “Hij is aangekomen, maar het is niet zó erg.”

Sahara-storm

Privé-sterjournalist Jan Uriot vindt dat Gordon zich als een diva gedraagt. Hij zegt bij Telegraaf TV: “Ik moest wel lachen om die opmerking van: ‘Moet ik hier in die rotregen blijven zitten?’ Alsof wij hier met z’n allen wel in die rotregen moeten blijven zitten. Ik zou zeggen: Gordon, moet je luisteren, je hebt nog nooit een Sahara-storm meegemaakt.”

“Ik wel. Die heb ik meegemaakt. Nou, dat is zandhappen. Nou, als je dat hebt meegemaakt verlang je naar die rotregen in Nederland.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon de laatste is die nog wat mag roepen over het naleven van coronaregels?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen