John van den Heuvel: ‘Snel meer duidelijk over Marco Borsato’

John van den Heuvel stelt dat er snel meer duidelijk wordt over de roddels die er rondgaan over Marco Borsato. “Eerder dan jullie denken”, aldus de misdaadjournalist tegen weekblad Story.

John van den Heuvel en Marco Borsato © RTL

Marco Borsato heeft zich volgens het programma RoddelPraat grensoverschrijdend gedragen tegen meisjes van 13 en 15 jaar oud. Het zou zijn gebeurd tijdens een van de barbecues die de zanger jaarlijks organiseert voor zijn vroegere teamleden uit de programma’s The Voice of Holland en de juniorvariant The Voice Kids.

John reageert

Misdaadjournalist John van den Heuvel weet hier volgens RoddelPraat-presentator Jan Roos al maanden van, maar zou er uit commerciële belangen niets mee doen. “Hij wilde er niets mee doen en dat klinkt ook wel weer logisch, want The Voice is van RTL en John is vaak te zien bij RTL Boulevard.”

John reageert nu op die aantijging in weekblad Story: “Ik heb de uitzending van RoddelPraat gezien. Ik ga daar helemaal niets over zeggen, behalve dat ik nooit reageer op RoddelPraat. Zeker niet als het onzin is, als het gaat om mijn rol in dit verhaal.”

Feiten aan het licht

Het is opvallend dat John nadrukkelijk niet ontkent dat hij iets weet over de geruchten die er over Marco rondgaan. “De feiten zullen nog wel een keer aan het licht komen, denk ik. Eerder dan jullie denken. Maar verder ga ik daar niets over zeggen”, laat hij weten.

Tot nu toe is er in het programma van John, RTL Boulevard, helemaal niets gezegd over de geruchten rond Marco. Ondertussen is de uitzending die RoddelPraat hierover gemaakt heeft al bijna 560 duizend keer bekeken.

‘Gaat niet goed’

Volgens showbizzhyena Yvonne Coldeweijer ‘gaat het niet goed’ met Marco. Ze wijst erop dat hij zijn eigen zoon afgelopen dinsdag niet eens feliciteerde met zijn verjaardag. Nou ja, op Instagram dan. De andere familieleden deden dat wel gewoon.

“Het gaat niet goed met Stalko. Zijn zoon is jarig en hij post niet eens de gebruikelijke 32-delige collage op zijn Instagram. Leo liet wel van zich horen.”

Geruchten

Marco wil niet reageren op de geruchten, maar volgens showbizzkenner Farja Farvardin houdt Marco er serieus rekening mee dat heel Nederland hem straks uitkotst. Daarom bereidt hij volgens hem een emigratie naar Italië voor. Rapper Lange Frans heeft zich inmiddels al gedistantieerd van Marco. Ze hebben vroeger met elkaar samengewerkt.

Marco is in het radioprogramma van Rick van Velthuysen opgeroepen om te reageren op de aantijgingen, maar dat is nog niet gebeurd. Volgens Yvonne Coldeweijer klopt het verhaal ten dele; zij staat naar eigen zeggen in contact met een van de vermeende slachtoffers. Deze week staat Marco op de cover van Story met deze geruchten.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het raar dat RTL Boulevard en Shownieuws deze Borsato-roddels doodzwijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen