Lange Frans distantieert zich van Marco Borsato na geruchten

Lange Frans distantieert zich van Marco Borsato vanwege de geruchten die er over hem rondgaan. “Ik hoop dat alle MeToo-strijders dezelfde energie houden voor Marco B.”, laat de rapper weten.

Marco Borsato en Lange Frans © YouTube

Marco Borsato heeft zich volgens RoddelPraat-presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos en Rumag-presentatoren Farja Farvardin en René Watzema grensoverschrijdend gedragen jegens een aantal te jonge meiden. Die zouden nu een rechtszaak gaan aanspannen. Ook Yvonne Coldeweijer doet naar eigen zeggen onderzoek naar deze kwestie.

Dierenproeven

Hoewel er geen bewijs is die de geruchten ondersteunen, kiest Lange Frans er direct voor om zich van Marco te distantiëren. “Ik hoop dat alle MeToo-strijders dezelfde energie houden voor Marco B. What a time to be alive”, laat hij weten op zowel Twitter als Facebook.

Daarop zegt ene Paul: “Wat niet normaal is moet normaal worden gemaakt. Mocht het wel waar zijn, mogen ze dierenproeven op hem uitvoeren wat mij betreft.”

Frans: “Eens.”

Liedjes verwijderen

Frans heeft muzikaal samengewerkt met Marco, maar schaamt zich daar nu voor. Frans’ (ex-)partner Daniëlle van Aalderen wil die liedjes offline laten halen.

Daniëlle: “Jullie mogen best weten dat ik bezig ben om te kijken hoe ik de song ‘Samen voor altijd’ met Lange Frans, waarop Willem staat en ik zijn tekst van heb geschreven, te laten verwijderen. Ik wil ons volledig distantièren van Borsato!”

Ze tagt in haar bericht Life of Yvonne, Shownieuws, RTL Boulevard, De Telegraaf en de Privé. Het bericht wordt ook door Frans gedeeld.

Geruchten

Daniëlle liet enige tijd geleden weten dat de geruchten over Marco al jaren gaan. “Ik heb meer dan tien jaar het management van Lange Frans gedaan, ik heb zoveel gehoord en gezien achter de schermen. Zo ook dit verhaal, jaren geleden al. Destijds niet wetende dat het om een deelneemster zou gaan!”

Wat dacht Daniëlle dan? “Ik dacht hij werd betrapt met zijn broek op zijn knieën in de kleedkamer met grietje van productie tijdens The Voice Kids. Zo zijn er genoeg sappige verhalen van BN’ers in kleedkamers. Maar goed, dit verhaal neemt een twist omdat het dus niet gaat om een productiegrietje.”

Instagram

De Insta-posts van Frans en zijn (ex-)vrouw Daniëlle:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Neemt Lange Frans een overhaaste beslissing?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen