Marco Borsato haalt Story-cover met bizarre geruchten: ‘Wat speelt er?’

Marco Borsato is behoorlijk de klos. Hij staat deze week op de cover van de Story met de shockerende geruchten die er momenteel over hem rondgaan. “Bizar gerucht betreft tienermeisjes”, klinkt het.

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Er gaan al maanden bizarre geruchten over Marco Borsato. Het programma RoddelPraat bracht die vorige week voor het eerst in de openbaarheid. In de aflevering, die al 545 duizend keer is bekeken, stellen presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos dat de zanger zich grensoverschrijdend heeft gedragen jegens meisjes van 13 en 15 jaar.

Marco straks uitgekotst?

Alle partijen zwijgen als het graf, maar volgens showbizzkenner Farja Farvardin houdt Marco er serieus rekening mee dat heel Nederland hem straks uitkotst. Daarom bereidt hij volgens hem een emigratie naar Italië voor. Rapper Lange Frans heeft zich inmiddels al gedistantieerd van Marco. Ze hebben vroeger met elkaar samengewerkt.

Marco is in het radioprogramma van Rick van Velthuysen opgeroepen om te reageren op de aantijgingen, maar dat is nog niet gebeurd. Volgens Yvonne Coldeweijer klopt het verhaal ten dele; zij staat naar eigen zeggen in contact met een van de vermeende slachtoffers. Ondertussen is Marco bij War Child vervangen door iemand anders.

Story zet Marco op cover

Nu gaat voor het eerst een traditioneel medium aan de haal met deze geruchten: de Story. Marco ligt vanaf vandaag een week lang als covermodel in alle winkelschappen met de schreeuwende kop: “BIZAR GERUCHT BEREFT TIENERMEISJES. WAT SPEELT ER ROND MARCO BORSATO? Betrokken moeder lucht hart in Story.”

De vrouw ‘wier dochter door Marco zou zijn betast’ doet haar verhaal in het tijdschrift: “Dit is een onderwerp waar ik mijn vingers liever niet aan brand”, zegt ze. “Geen commentaar. Ik kan hier echt niets mee nu. Ik hoop dat je dat snapt. Ik realiseer me erg goed wat mijn reactie doet. Ik ontken het namelijk niet. Maar ik bevestig het ook niet.”

Geen enkel contact meer

De dame in kwestie laat weten dat ‘de meisjes’ zelf bepalen ‘wat er gebeurt en in welke volgorde er iets naar buiten komt’. Dat klinkt als het verhaal van Yvonne, die dus in contact zegt te staan met een van de ‘slachtoffers’. “Het slachtoffer mag van mij aangeven hoe zij wil dat het een en ander loopt”, zegt zij.

Marco en zijn management willen volgens de Story niet ingaan op de geruchten. RoddelPraat heeft ook niets gehoord. “Dat zegt genoeg”, aldus Jan Roos.

Story

De nieuwe editie van Story ligt vanaf vandaag in de winkels. Abonneren kan hier. De cover:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato in zijn paniekholletje zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen