Yvonne Coldeweijer reageert op geruchten over Marco Borsato

Yvonne Coldeweijer stelt dat ze in contact staat met een ‘slachtoffer’ van grensoverschrijdend gedrag door Marco Borsato. Ze wil echter niet voor haar beurt spreken en wacht daarom geduldig af.

Yvonne Coldeweijer © YouTube

Er zijn nogal pittige geruchten naar buiten gekomen over Marco Borsato. Zowel Dennis Schouten en Jan Roos van het programma RoddelPraat als Farja Farvardin en René Watzema van het programma RoddelLoog stellen dat de zanger zich grensoverschrijdend heeft gedragen jegens te jonge meisjes. Lange Frans distantieert zich nu van Marco.

Yvonne schrikt

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer zegt ook al maanden aan dit dossier te werken. Wat vindt ze van de beweringen van het RoddelPraat-duo Dennis en Jan? “Ik schrok me helemaal de t°phus toen ik die video zag. (…) Ik vond het heel dapper en vermakelijk, maar tegelijkertijd besefte ik dat ze geen kloppend verhaal hadden.”

Het verhaal van RoddelPraat klopt slechts ten dele, weet Yvonne. “Ik herkende elementen uit het verhaal dat ze vertelden en daar klopt het een en ander wél aan en het een en ander niet aan. Ik doe natuurlijk al een tijdje mijn eigen onderzoek naar Stalko. Daar ben ik best wel ver mee ook en ik denk dat ik van iedereen het meeste weet daarover.”

‘Contact met slachtoffer’

Waar blijft Yvonne met haar verhaal? “Ik heb je al gezegd: ik vind het nu nog niet het moment om dit te gaan posten en dat is niet omdat ik heel interessant wil doen of zoiets, maar zijn we misschien vergeten dat we te maken hebben met een slachtoffer? En is het wel eens in je hoofd opgekomen dat op het moment dat ik in contact sta met deze mensen, dat ik dan niet voor mijn beurt ga praten?”

Ze geeft dus aan contact te hebben met het ‘slachtoffer’ in kwestie. “Ik ga hier niet bepalen hoe het gaat lopen. Het slachtoffer mag van mij aangeven hoe zij wil dat het een en ander loopt. Zij is de baas en verder f°cking niemand, oké? En dat vind ik eigenlijk het jammere van RoddelPraat, hoewel ik het heel erg waardeer dat het momentum op gang is gekomen: ze hebben eigenlijk niemand gesproken.”

‘No offense’

RoddelPraat is niet goed geïnformeerd, vindt Yvonne. “Ze hebben het allemaal ‘gehoord van een BN’er’ ofzo. Dan denk ik: ja, je hebt het slachtoffer niet gesproken, de familie van het slachtoffer niet gesproken, je hebt Marco zelf niet gesproken, je hebt het over een dagboek dat je niet gezien hebt, je hebt het over een geluidsopname dat je niet gehoord hebt.”

“Weet je? No offense, maar het is niet geloofwaardig en het is enkel en alleen voor de clicks. En we doen het allemaal hier voor de clicks, máár het moment dat je er een beeld bij hebt en een slachtoffer is voor jou ook een persoon, dan ga je niet roekeloos dit soort dingen doen.”

Life of Yvonne

De reactie van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Stel dat uw dochter slachtoffer is van #MeToo-gedrag van een BN'er, wat doet u dan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen