‘Marco Borsato bereidt emigratie voor, slopende rechtszaak op komst’

Marco Borsato bereidt een emigratie naar Italië voor, omdat hij bang is dat er een desastreuze rechtszaak aan zit te komen. Dat meldt showbizzwatcher Farja ‘FawryNotSawry’ Farvardin.

Farja Farvardin, Marco Borsato en René Watzema © YouTube

Er gaan al geruime tijd bizarre geruchten over Marco Borsato. Zo werkt Yvonne Coldeweijer al enkele maanden aan een verhaal waarin ze de zanger in verband brengt met ‘strafbare feiten‘. En nu beweren RoddelPraat-presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos dat de zanger zich zou hebben misdragen op een van zijn Voice-barbecues.

‘Lastig om te bespreken’

RUMAG-presentator Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, heeft net als de mannen van RoddelPraat vernomen dat Marco aan veel te jonge meiden zou hebben gezeten. “Ik vind het eigenlijk best wel moeilijk om dit aan te kaarten van Marco Borsato”, zegt hij in de nieuwste aflevering van het programma De RoddelLoog.

Het valt Farja zwaar om deze geruchten te bespreken. “Ik ken hem eigenlijk niet en ik ben ook niet echt fan van hem, maar hij komt op mij over als een hele lieve, vriendelijke, aardige man. Die spreuken die hij bij The Voice altijd vertelde waren wel irritant. Maar goed, toen kwam natuurlijk het verhaal dat hij met tachtig vrouwen was vreemdgegaan.”

‘Viezerik Marco’

Farja had dat vreemdgaan ook al nooit van Marco verwacht. “Met Maan en al die dingen. Dat vond ik niks voor Marco, maar blijkbaar is hij dus zo’n viezerik. Prima, dat is allemaal uitgekomen. Het is niet heel slim als je gewoon een gezin en een vrouw hebt en dan met zoveel vrouwen vreemdgaan.”

En toen? “En toen kwam er een verhaal, en dat kwam al een tijdje geleden in mijn DM, en ik dacht: dit kan niet waar zijn, dit kan niet waar zijn. Hij is dus coach geweest bij een talentenjacht wat gemaakt is voor kinderen en waarin hij kinderen moest begeleiden. Toen kwamen er berichten van: hij heeft blijkbaar – dat hoorde ik van mensen – meisjes aangeraakt van hele jonge leeftijd. Ik dacht: dit kán niet, ik kan het gewoon niet geloven van Marco.”

Emigreren naar Italië

Volgens Farja zit er een rechtszaak aan te komen. “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren.”

Daarom bereidt Marco volgens Farja een emigratie voor. “Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht. Stel je voor dat het gaat ontploffen, dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken. Dat is dus wel zijn plan al, om te emigreren als het daadwerkelijk gaat exploderen.”

Heftig

Het is een behoorlijk heftig gerucht. “Ik vind het ook heftig en ik wil het gewoon niet geloven. Er is nog niks concreet. Wat ik heb gehoord – ik wil niks bevestigen, ik heb het gewoon gehoord – is dat die nu een aanklacht tegen hem gaan indienen.”

“Er komt een rechtszaak over dit hele gebeuren en dan kan ook een interview met Linda je niet meer redden als dit gaat gebeuren.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van de RoddelLoog vindt u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen