André Hazes jr. verwijdert plotseling álle foto’s met Sarah van Soelen

André Hazes jr. heeft plotseling ál zijn Instagram-foto’s met Sarah van Soelen verwijderd. Daarmee bevestigt de zanger eindelijk de zeer hardnekkige geruchten over hun relatiebreuk.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Het is al een tijdje over en uit tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen, maar zij wil dat maar niet accepteren. Precies een weken geleden beweerde zij dat ze slechts een relatiepauze hebben, maar nu kan zelfs zij er niet meer onderuit: André heeft haar namelijk uit zijn online geschiedenis gewist. Enorm pijnlijk.

André verwijdert foto’s

Toevallig stipte showbizzhyena Yvonne Coldeweijer gisteren nog aan dat André zijn Insta-foto’s met Sarah nooit heeft verwijderd. “Hij slaapt daar (bij Monique, red.) inmiddels weer elke dag en claimt dat hij haar terugwil, maar vertikt het om Sarasoel te ontvolgen en foto’s te verwijderen. (…) Deze shady shit zou ik niet accepteren.”

En nu, nog geen etmaal later, heeft André alle foto’s met ‘Sarasoel’ weggehaald van Instagram. Yvonne zojuist: “OMG. André heeft naar mijn boze toespraak van gisteren geluisterd. Hij heeft eindelijk alle foto’s met Sarasoel verwijderd.”

‘Moon heeft wat gezegd’

Yvonne denkt dat Monique Westenberg haar op hangende pootjes teruggekeerde André heeft aangesproken op de foto’s. “Ik vermoed dat Moon er wat van heeft gezegd! Ik deed namelijk ook een ernstig beroep op haar ruggengraat.”

“Door Sarasoel, de knettergekke meid, gingen mensen denken dat er één groot complot was en dat het nog aan was.
Fijn dat er eindelijk bevestiging is dat de relatie inderdaad voorbij is.”

Sarah verwijdert niets

Sarah heeft nog wél al haar foto’s met André online staan. Dat past ook bij haar idee dat het allemaal nog wel goed zal komen. “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoe lang die gaat duren, weten we niet”, beweert zij.

Ze vervolgt: “Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem. Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen.”

‘Het wordt sneu!’

Roddelkanaal Juice Channel vindt dat Sarah nu niet meer kan ontkennen dat het over en uit is. “Het wordt nu gewoon een beetje sneu! Zoals wij al maanden zeggen zijn André Hazes en Sarah definitief uit elkaar en is er noooit sprake geweest van een ‘pauze’. Sinds André terug is uit Spanje is er niet eens meer contact geweest!”

“Zelfs André Hazes werd hier bang van. Alleen Sarah blijft zich vasthouden aan een pauze die er nooit is geweest! Ze heeft het zelfs publiekelijk geroepen gemaakt in de Beau Monde! Waar zijn haar familie en vrienden om haar dit even goed duidelijk te maken? Want als zelfs wij het sneu gaan vinden…”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen