Gordon incasseert pijnlijke sneer van ex-vriendje Jeffrey: ‘Drama!’

Gordon incasseert een behoorlijk pijnlijke sneer van zijn laatste ex-vriendje Jeffrey de Visser. De SBS 6-ster doet net alsof hij het heerlijk vindt om weer alleen te zijn en dat vindt Jeffrey geestig.

Jeffrey en Gordon © Instagram, BNNVARA

Vlak na hun verhuizing naar Dubai besloten Gordon en Jeffrey om een punt te zetten achter hun relatie. Volgens Albert Verlinde had dat onder meer te maken met ongelijkwaardigheid in hun relatie: zo zou Gordon businessclass vliegen, terwijl het vriendje economyclass moest. Al snel bleek dat Gordon zijn Jeffrey weer terug wilde hebben.

Spoor bijster

Een week na de breuk werd het allemaal heel gênant toen Gordon een hereniging met Jeffrey aankondigde, maar dat ex-vriendje daar niets van bleek te weten. Al na een paar minuten rectificeerde Gordon zijn bericht over een hereniging. “Oh nee toch niet, dankzij alle geweldige media.” Toen was het weer de schuld van de media!

Veel mensen hadden enorme lol om die actie van Gordon. Zo moest Bridget Maasland tijdens een uitzending van RTL Boulevard zichtbaar gniffelen om al die gekkigheid van Gordon. “Ik ben het spoor nu een beetje bijster.”

Jeffrey haalt uit

Nu krijgt het relletje een staartje. Gordon heeft gisteren een foto op Instagram geplaatst waarop hij op de Tafelberg zit. “Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan. Ik ben weer in mijn kracht en ga weer vol gas!”, staat erbij.

En daar reageert Jeffrey op met een enorm pittige sneer. “Een uur geleden nog smeken om een 8e kans. 🤡”

Na een paar minuten haalde Jeffrey zijn opmerking weer weg. Showbizzwatcher Farja Farvardin kan het niet geloven: “Drama!!!”

Door de mangel

Overigens wordt Gordon onder zijn post behoorlijk door de mangel gehaald. Zo zegt Martijn: “Ah, hij is weer in zijn kracht! Over vier weken horen we weer dat hij een gozer heeft om vier maanden later te horen dat dit de ware is en er trouwplannen zijn en dan twee weken later horen we dat hij zo blij is dat de relatie voorbij is.”

Juutje steunt Gordon juist. Zij wijst erop dat hij hondje Toto heeft. “Je bent niet alleen. Je heb die kleine lieverd toch? Daar heb je meer aan dan aan mensen soms.”

Instagram

De post van Gordon:

Sneer

De sneer van Jeffrey, met in het rood de opmerking van Farja:

Overspel

Volgens Juice Channel suggereert Jeffrey in een andere reactie dat er sprake is geweest van overspel:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen