‘Sarah van Soelen moet worden gestrikt voor De Bachelorette!’

Het zou heel slim zijn van RTL om Sarah van Soelen te strikken voor het volgende seizoen van de Videoland-hit De Bachelorette. “De opvolger van Gaby. Dat lijkt me fantastisch”, zegt Farja Farvardin.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Sarah van Soelen is tot haar grote schrik plotseling uit de schijnwerpers verdwenen nu haar relatie met André Hazes jr. voorbij is. Ze is de stilte zó beu dat ze nu maar allerlei dingen is gaan roepen over Monique Westenberg. Wat moet er nou toch met Sarah gebeuren? Showbizzwatcher Farja Farvardin (FawryNotSawry) heeft een idee.

Sarah als Bachelorette

Farja ziet het helemaal zitten om van Sarah de Bachelorette te maken. “Sarah moet de Bachelorette worden van volgend jaar! Ja, nou ja! Dit is leuk! RTL, Videoland, als jullie kijken: Sarah van Soelen volgend jaar als de nieuwe Bachelorette. De opvolger van Gaby. Dat lijkt me fantastisch.”

Co-host René Watzema: “Dat vind ik eigenlijk een hele goede. Helemaal mee eens. Dat vind ik echt leuk.”

‘Ze is niks meer!’

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer lijkt dat niet zo’n goed idee te vinden. Ze vindt Sarah niet meer zo relevant. “Ik heb het de laatste tijd eigenlijk nooit meer over haar, ook niet op m’n Insta, omdat het natuurlijk de vriendin van André Hazes was, maar daarnaast ehhh… Niks. Dus ja, vanaf het moment dat het dan uit is, interesseert het mij niet echt meer wat Sarasoel doet.”

Je merkt dat de populariteit van Sarah drastisch afneemt, aldus Yvonne. “Volgens mij ben ik niet echt de enige die dit dacht. Sarasoel d’r volgers gaan nu drastisch achteruit. Dat is logisch.”

‘Om de fame’

Het is volgens Yvonne een bittere pil voor Sarah dat ze niet meer beroemd is. “Sarasoel wil zó graag beroemd zijn dat ze gewoon niet de breuk wil accepteren.”

“Ik geloof best dat André Hazes een leuke kerel is of hij heeft echt gewoon een p**mel van goud ofzo, ik weet het niet, maar het lijkt mij toch wel erg obvious dat het Soel te doen is om de fame.”

RoddelLoog

De RoddelLoog oppert Sarah als Bachelorette-kandidate:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen