Marieke Elsinga vindt dat Televizier-prijs waarde verloren heeft

Marieke Elsinga vindt dat de prijzen die worden uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala aan waarde hebben verloren. Ze vindt het eigenlijk ‘een beetje een rare prijs geworden’.

Marieke Elsinga © BNNVARA

Vier jaar na het winnen van de Televizier Talent Award maakt Marieke Elsinga dit jaar voor het eerst kans op de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice. Ze heeft het samen met Hélène Hendriks en Nikkie de Jager tot de laatste drie genomineerden geschopt. Wie het gaat worden, zal vanavond blijken tijdens een groot gala op NPO 1.

Achterlijk

Marieke vindt het ‘superleuk’ dat ze kans maakt, maar denkt niet dat ze het gaat worden. “Ik denk Nikkie, want die heeft het Songfestival zó goed gedaan”, aldus de presentatrice in de Boulevard-rubriek Bij Aran in de Auto.

Het zou niet terecht zijn als ze zelf zou winnen, vindt Marieke. “Natuurlijk zou ik het heel tof vinden om te winnen, maar hoe lang maak ik nou televisie, joh? Vijf jaar. Dan vind ik het eigenlijk ook een beetje achterlijk de Televizier-ster voor beste presentatrice te winnen.”

Rare prijs

Nikkie heeft toch ook nog maar één keer iets gepresenteerd op tv? “Dat is wat dat aangaat toch ook een beetje gek?”

Interviewer Aran Bade: “Vind je het een beetje een rare prijs geworden?”

Marieke beamend: “Ja. Je kon ook voor Linda de Mol kiezen in dat rijtje van presentatrices. Het slaat natuurlijk nergens op dat ik hem zou winnen, terwijl Linda de Mol niet is genomineerd. Begrijp je?”

Fred van Leer

Het lijkt er inderdaad op dat de Televizier-prijzen aan waarde verloren hebben. Zo maakt Fred van Leer bij de mannen kans op een Zilveren Televizier-Ster.

Het moet voor André van Duin en Arjen Lubach toch vreemd zijn dat ze voor deze prijs moeten concurreren met Fred, die werkelijk nog nooit een tv-hit heeft gehad.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hecht u veel waarde aan de tv-prijzen van Televizier?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen