‘Sarah van Soelen niet meer welkom thuis, slaapt bij vriendin’

Sarah van Soelen is weer terug in Nederland na haar ‘mediatraining’ in Spanje, maar is – net als André Hazes jr. – niet meer welkom in haar ouderlijk huis. Althans, dat stelt Alberta Verlinde.

Sarah van Soelen en Alberta Verlinde © RTL, YouTube

Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde in rap tempo ’s lands meest besproken showbizzwatcher is geworden, heeft deze week een flinke bom laten droppen in showbizzland door André Hazes jr. hardop te beschuldigen van een cocaïneverslaving. Het afkicken daarvan is volgens haar de reden van zijn huidige mysterieuze afwezigheid.

Cokeverslaving?

Zijn vriendin Sarah van Soelen is net terug van een opname in een Spaanse kliniek. Volgens kamp-Hazes was dat om een mediatraining te volgen zodat ze zichzelf beter kan wapenen tegen de kritiek van Yvonne, maar volgens Yvonne was dat omdat ze een terugval had in haar cocaïneverslaving.

Haar stiefvader Rudolf van Soelen, bij wie André en Sarah tot voor kort geruime tijd samenwoonden in afwachting van de oplevering van hun verbouwde appartement in Rotterdam, is volgens Yvonne achter hun cocaïnegebruik gekomen. Ze zijn daarop uit huis gezet, meldt de showbizzwatcher.

‘Sarah niet meer welkom’

Sarah is deze week teruggekeerd in Nederland en begon, tot verbazing van Albert Verlinde (de echte), direct weer te instagrammen. Eén ding is volgens Yvonne zeker en dat is dat ze niet meer thuis slaapt.

Yvonne op Instagram: “Zoals ik al in mijn video heb verteld zijn André en Sarah eruit gekickt door haar stiefvader. Sarah is weer in Nederland gespot maar is thuis nog niet welkom. André is ook niet langer welkom daar.”

Geldkraan dicht

Dat is volgens Yvonne niet het enige. “Schijnbaar zijn ze twee maanden geleden al betrapt en hebben ze een waarschuwing gekregen, maar zijn ze toch stiekem doorgegaan met gebruiken (elke dag) waarna het is geëscaleerd en ook de geldkraan is dichtgedraaid voor haar.”

Waar is Sarah nu? “Sarah verblijft nu bij haar vriendin.”

Een saillant detail is volgens Juice Channel dat Sarah haar stiefvader heeft ontvolgd.

Waar is André?

André verblijft volgens Yvonne nog altijd in een kliniek in Malaga. Volgens de reguliere showmedia is dat echter helemaal niet zo zeker. “Zijn mediastilte is toch wel heel serieus. Je hoort en ziet ook niks, hè? Heb jij wat gehoord waar hij verblijft?”, merkte Patty Brard gisterenavond op in Shownieuws.

Presentatrice Dyantha Brooks: “Weten we überhaupt waar hij is en wat hij aan het doen is? We weten dat hij in Spanje is, maar volgens mij is het verder alleen gissen voor iedereen.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Daar heeft ook niemand foto’s van. Niemand weet waar hij dan in Spanje zit. Ik zag wel dat Rachel vandaag ook weer naar Spanje ging, maar of ze dan weer naar André gaat… Het is onduidelijk en omgeven van vraagtekens.”

Juice

De nieuwste juice van Alberta:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zijn André en Sarah écht niet meer welkom thuis of zit Alberta er hier flink naast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen