Luuk Ikink shockeert kijkers na ooglaseren: ‘Is hij nu scheel?’

De nieuwe Luuk Ikink is opgestaan. De presentator heeft zijn ogen laten laseren en verscheen gisteren voor het eerst in RTL Boulevard zónder bril. Maar is hij nu scheel geworden of lijkt dat zo?

Luuk Ikink © RTL

Presentatrice Marieke Elsinga kondigde haar gelaserde collega Luuk Ikink gisteren enthousiast aan in RTL Boulevard. “Het is een bizar televisiemoment mensen. Luuk Ikink is voor het eerst ever ooit op de Nederlandse televisie te zien zonder bril. Ik doe er heel groots over, maar jij hebt je ogen laten laseren.”

Rood oog

Luuk legde gelijk uit waarom hij er nog steeds zo raar uitziet: “Ja, het is nog een beetje rood en ze zijn nog een beetje waterig. Ik moet heel veel oogdruppels gebruiken, bijna elk uur. Zometeen na de uitzending meteen weer een nieuwe druppel, maar ik zie hartstikke goed.”

Marieke: “Heb je pijn?”

Luuk: “Niks.”

Beetje wennen

Collega Rob Goossens moet wel even wennen. “Het is wel een beetje wennen. Nu hebben wij een kleine voorsprong op de kijker omdat wij hem af en toe achter de schermen hebben kunnen zien, maar ik kan de kijker beloven dat het na twee of drie uitzendingen heel normaal wordt.”

Heeft Luuk met het oog op zijn brilloze toekomst sinds kort een stoppelbaardje? “Nee, maar het komt wel mooi uit. Nee, dat was toeval. Dat is op vakantie gebeurd en ik heb het niet meer afgedaan, maar het komt wel goed uit.”

Schele Luuk?

Sommige kijkers denken dat Luuk door de laserbehandeling scheel is geworden. Televizier-journalist Jef Willemsen twittert: “Dingen die we leren over een brilloze Luuk: staat goed. In tegenstelling tot zijn autocue die kennelijk wat rechter voor z’n neus moet. Lijkt scheel, is ie niet.”

En kijker Sjaan: “Waar is de bril van Luuk? Hij kijkt nu enigszins scheel. Of niet recht in de camera. Sorry Luuk.”

Daarop reageert Luuk zelf: “Haha ik vind dat er ook zo uit zien, maar komt omdat m’n oog nog rood is aan één kant. Trekt elke dag een beetje weg!”

Fragment

De nieuwe Luuk Ikink:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Luuk Ikink zonder bril. Een verbetering of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen