Beste Zangers voor het eerst met onbekende Nederlanders

Jan Smit maakt voor het eerst een seizoen van Beste Zangers zonder bekende Nederlanders. Op Roel van Velzen na doet er in de komende serie afleveringen van de muziekshow geen enkele BN’er mee.

Beste Zangers © AvroTros

Normaal gesproken doen er ieder jaar een stel bekende artiesten mee aan het muzikale programma Beste Zangers, maar dit jaar hebben Jan Smit en zijn collega’s gekozen voor een BN’er-loze editie. Op Roel van Velzen na dan. Aan zijn zijde zit ook een bekende Vlaming, Belle Perez, en verder is er gekozen voor onbekende artiesten.

Geen BN’ers

Het gaat om Karsu, Joe Buck, Bökkers, Anneke van Giersbergen en Alides Hidding. Omdat niemand deze artiesten kent, heeft de AvroTros een internetpagina samengesteld waarop men meer over hen te weten kan komen.

Waarom er dit jaar geen sterrencast meedoet aan Beste Zangers is onduidelijk. Het zou goed kunnen dat de A-sterren een seizoen overslaan, omdat het programma dit jaar niet op Ibiza wordt opgenomen, maar op een boerderij in Zuid-Limburg.

Limburg

Ondanks dat het programma gewoon in Nederland wordt opgenomen, belooft het volgens AvroTros toch een sfeervol seizoen te worden. “In de bekende knusse huiskamersfeer van het programma zingen, luisteren en kijken de zangers naar elkaars mooie en vaak ontroerende optredens.”

Alle optredens van dit seizoen zijn weer onder begeleiding van de Marcel Fisser-band. “Het belooft weer een mooie editie te worden met muzikale verrassingen, ontroerende optredens en bijzondere momenten.”

Fragment

De Beste Zangers van dit jaar stellen zich voor:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat Beste Zangers een seizoen zonder BN'ers maakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen