Sarah van Soelen zwaar onderschat: ‘Ze is zó slim, dat is niet normaal’

Sarah van Soelen wordt zwaar onderschat door het Nederlandse volk en de media. Ze heeft namelijk extreem veel levenswijsheid en is ontzettend slim. Althans, dat zegt haar schoonmoeder Rachel Hazes.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Sarah van Soelen is de reden dat André Hazes jr. zijn gezin voor de tweede keer heeft verlaten. Ze zijn nu een paar maanden samen en Sarah geniet met volle teugen van alle aandacht die ze krijgt. Toch is ze niet bepaald populair. Sterker nog: volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft ze in een paar maanden tijd haar hele imago verpest.

Gek op aandacht

Het algemene beeld van Sarah is vooralsnog dat ze ongelooflijk gek is op aandacht, maar verder weinig inhoud heeft. Volgens haar schoonmoeder Rachel Hazes klopt daar echter helemaal niets van. Zij steekt in weekblad Story de loftrompet over de 25-jarige Sarah.

Rachel is helemaal gek op Sarah en laat haar ook toe bij de meest intieme familiemomenten. “Dat is zeker zo. Dat kan omdat Sarah een heel hoog empatisch vermogen heeft. Zij kan zich goed verplaatsen in al die dingen die binnen onze familie altijd wel spelen. Ze voelt nu al heel vertrouwd, alsof ze al tien jaar in de familie is.”

Extreem slim

Het is gewoon een geweldige meid, zegt Rachel. “Wat Sarah voor mij betekent? Nou, ik ben er heel dankbaar voor dat zij in André’s leven is gekomen. Want ze is een heel leuke en slimme vrouw. Ik noem haar met opzet vrouw. Want hoewel Sarah nog jong is, heb je als je met haar staat te prater het idee dat je met iemand van veertig praat.”

Sarah is extreem wijs en slim, meent Rachel. “Zij heeft en dosis levenswijsheid, dat is niet normaal. En echt iedereen, ook mensen die André minder goed kennen, zegt dat.”

Sneer aan Monique

Het is maar goed dat André nu samen is met Sarah, vindt Rachel. “Iedereen zegt ook dat Dré nu een heel andere uitstraling heeft en heel gelukkig uit zijn ogen kijkt. Dat is ook echt zo. Deze uitstraling ken ik van mijn kind. Zo ken ik mijn zoon.”

“En zo heb ik André, en dat is niet om nu negatief te doen over Monique, niet echt gezien toen zij samen waren.”

Ah, daar is dan toch nog de sneer aan het adres van Monique Westenberg. Chic!

Instagram

Sarah en André op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen