André Hazes jr. belt paparazzi voor balkonscène in nieuw appartement

André Hazes jr. en Sarah van Soelen hebben na de sleuteloverdracht van hun nieuwe appartement meteen gebeld met paparazzo Edwin Smulders. Voor hem hielden ze een heuse balkonscène.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

De Story staat deze week vol met foto’s van André Hazes jr. en Sarah van Soelen die op hun nieuwe balkon uitgebreid poseren voor sterpaparazzo Edwin Smulders. Op maar liefst acht verschillende foto’s neemt het tweetal allerlei verschillende poses aan met als hoogtepunt: de kus. “Romeo Hazes ❤️ Julia van Soelen”, kopt het showblad erbij.

Balkonscène

André heeft samen met de vader van Sarah een nieuw appartement in Rotterdam gekocht en vorige week kregen ze de sleutels. De tortelduifjes zijn vervolgens uiteraard niet in stilte van hun nieuwe appartement gaan genieten, want ook Edwin Smulders van de Story moest mee. Voor een ‘balkonscène in hun liefdesappartement’.

Het was een prachtig moment, zegt hoofdredacteur Guido den Aantrekker. “Het premièremoment dat André en Sarah saampjes konden genieten van hun nieuwe huis, was heel intiem: slechts zij tweetjes als de moderne Romeo en Julia met een eigentijdse balkonscène. En Story natuurlijk, dat wederom getuige kon zijn van de bijzondere liefde tussen deze happy zielsgenoten.”

Geen toeval

Het is natuurlijk geen toeval dat uitgerekend Edwin Smulders van de Story mee mocht naar hun nieuwe appartement, want André onderhoudt een goede band met Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker en diens fotograaf. Sterker nog: André heeft Guido zelfs gevraagd om zijn stiefvader te worden.

Eerder dit jaar belde André Edwin ook al op toen hij op vakantie ging naar Ibiza. De paparazzo boekte daarop direct tickets voor dezelfde vlucht. “Ik dacht dat André het wat rustiger aan wilde gaan doen, maar dan begrijp ik eerlijk gezegd niet zo goed wat hij dacht toen hij de fotografen inlichtte”, merkte Weekend-baas Bart Ettekoven destijds op.

Kopje suiker

Terug naar André’s nieuwe appartement. De Story heeft ook nog eens met de nieuwe buren van André en Sarah gesproken en die zijn volgens Guido helemaal in de wolken.

Ze vinden het leuk dat André er komt wonen en hopen dat hij er een gelukkig bestaan kan opbouwen, schrijft de bladenmaker. “Het eerste kopje suiker is daarmee geregeld!”

André op de cover

De balkonscène van André en Sarah staat deze week ook op de cover van de Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. belt voor elke scheet die hij laat met de roddelbladen. Handig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen