André Hazes jr. samen met paparazzi op Ibiza: ‘Hij heeft ze zélf gebeld’

André Hazes jr. en Sarah van Soelen vieren op dit moment vakantie op Ibiza sámen met paparazzi van de Story en de Privé. “Hij heeft die fotografen zelf ingelicht”, weet Weekend-baas Bart Ettekoven.

Sarah van Soelen en André Hazes jr. © Instagram

De aandachtsbeluste André vertrok vrijdag samen met zijn nieuwe vriendin Sarah naar het BN’er-eiland Ibiza, maar niet voordat ze in de vertrekhal uitgebreid werden gefotografeerd en gefilmd door paparazzi Edwin Smulders van de Story en Ferry de Kok van de Privé. Zichtbaar genoot het tweetal van de aandacht op luchthaven Schiphol.

André belt de roddelbladen

André en Sarah genoten er zó zichtbaar van, dat het niet verbaast dat Edwin Smulders en Ferry de Kok vervolgens ook nog eens op precies dezelfde vlucht zaten om naar precies dezelfde bestemming te vliegen. “In de eerstvolgende editie zijn komende week meer foto’s te zien”, kondigt de Story alvast aan.

Het is evident: André heeft zélf de roddelbladen gebeld. Dat denkt niet alleen 91 procent van onze pollstemmers, maar ook Weekend-baas Bart Ettekoven. In Shownieuws: “Ik dacht dat André het wat rustiger aan wilde gaan doen, maar dan begrijp ik eerlijk gezegd niet zo goed wat hij zelf dacht toen hij volgens mij echt wel de fotografen heeft ingelicht.”

Geen toeval

Het is absoluut geen toeval dat die paparazzi daar stonden, aldus Bart. “Er stonden twee fotografen klaar en een verslaggever met rugzakken en bagage en al. Die hadden al hun tickets geboekt. Die wisten dus dat hij zou gaan vertrekken en ze vlogen ook met hetzelfde vliegtuig richting Ibiza.”

Elke A-ster weet dat je op Schiphol totaal niet hoeft op te vallen, legt Bart uit. “Als je het dan toch onder de radar wil houden, kun je tegenwoordig heel simpel – en dat doen heel veel grote sterren – een VIP-service boeken op Schiphol. Dat zie je regelmatig gebeuren. Dan hoef je de vertrekhal niet eens in en dan ziet niemand jou daar lopen.”

‘Hij geniet van aandacht’

Patty Brard denkt dat André er erg van geniet. “Kom op nou, ik zag gewoon echt dat ze zichtbaar genoten van de aandacht van de fotografen. Het is voor dat meisje ook nieuw. Als iedereen ‘klik, klik, klik’ voor je staat, dan weet je dat de rest van Schiphol ook staat te kijken. Dan denk je toch: wie is dat?! Ik zag toch dat ze daar zichtbaar van genoten.”

Bart: “Ik zag zeker bij haar wel van: oh, aan dit nieuwe leven kan ik geloof ik wel winnen ja, met al die aandacht.”

Hypocriet

André moet zich in elk geval niet zo hypocriet gedragen, vindt Bart. “Roep dan niet tegelijkertijd: ‘We willen met rust gelaten worden!’ Het is een beetje een soort Sylvie, die dan zegt: ‘Ik wil privé privé houden’, maar dan gaat ze wel op het strand liggen waar alle fotografen zijn. Dat moet je niet willen. Het is dan of het één of het ander.”

Tot slot schatten Bart en Patty dat de villa waarin André momenteel verblijft zo’n 25.000 euro per week kost.

Lees ook

Story betrapt André Hazes jr. op Schiphol, lezers slachten hem af (gisteren)

Instagram

André toont op Instagram onderstaande foto van zijn vakantie op Ibiza. “Goh jullie ook op Ibiza 😜”, schrijft fotograaf Edwin Smulders erbij.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen