André Hazes jr. wilde Guido den Aantrekker als stiefvader

André Hazes jr. heeft Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van de Story, zo’n tien jaar geleden gevraagd of hij zijn stiefvader wilde worden. “Je zag aan hem dat hij een vaderfiguur miste.”

Guido den Aantrekker en André Hazes jr. © SBS

André Hazes jr. bevindt zich al maanden in een hardnekkige imagocrisis. Gelukkig heeft de volkszanger ook nog bondgenoten en Guido den Aantrekker is waarschijnlijk de meest fanatieke. De Story-hoofdredacteur springt regelmatig voor André in de bres en Wilfred Genee heeft hem daardoor al tot ‘voorzitter van de Hazes-fanclub‘ gebombardeerd.

Guido steunt Hazesjes

AD-diva Angela de Jong was ook al kritisch over Guido. Zij stelt dat Guido de volkszanger ‘doodknuffelt’ en begrijpt niet dat hij André zo verdedigt. “Dan denk ik: steek je grote teen even uit die televisiestudio in de maatschappij en je weet precies wat er aan de hand is. Of neem even je eigen normen-en-waarden-pakket onder de loep.”

Nu geeft Guido eindelijk zélf duidelijkheid over waarom hij zo dik is met André en zijn moeder Rachel Hazes. Ze hebben namelijk een bijzonder innige band met elkaar. En daarom gaat Guido – trouw als hij is – altijd door het vuur voor deze geplaagde BN’ers.

Stiefvader

Hoe is hun innige relatie precies tot stand gekomen? Guido onthult in de Nieuwe Revu: “Toen we eens met een persreis op een schip in het Caribisch gebied zaten, was Rachel met haar toenmalige nieuwe vriend Niccolò en haar kinderen André en Roxeanne ook mee. Ik had wel een klik met die kids, die Niccolò niet echt als vaderfiguur zagen.”

Op dat moment vroeg André aan Guido of hij een bijzondere rol in zijn leven wilde gaan vervullen. “Dreetje vroeg mij of ik zijn stiefvader niet wilde worden, je zag aan hem dat hij een vaderfiguur miste.”

Navelstreng

Guido vindt het geweldig dat André nu weer zo close is met zijn moeder Rachel. “Je ziet nu ook hoe blij hij is dat het contact met zijn moeder weer hersteld is; hij is zo dol op haar, die navelstreng is nooit doorgeknipt.”

Rachel is echt een topvrouw, vindt hij. “In de showbizz hebben best veel mensen twee gezichten of een dubbele agenda, maar ik heb Rachel in mijn hele leven nog nooit op één leugen kunnen betrappen. Rachel is van onschatbare waarde voor het erfgoed van André Hazes.”

Hetze

Critici beschuldigen Rachel juist van graaien; ook laatst weer met haar Hazes-onderbroeken bij de Lidl. En haar zoon André jr. wekt weer ergernis met de manier waarop hij zijn ex Monique Westenberg heeft behandeld.

Het stoort Guido allemaal mateloos. “Er is een soort hetze aan de gang tegen haar, tegen Dré en tegen zijn nieuwe vriendin Sarah, maar dat vind ik zo ontzettend sneu! Rachel is een lekker en nuchter Rotterdams wijf met haar op de tanden. Ik ben dol op haar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u het met Guido eens dat er een kwalijke hetze tegen de Hazesjes gevoerd wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen