Chantal Janzen beschuldigd van effectbejag: ‘Ze verzint het gewoon’

Chantal Janzen wordt door Privé-sterjournalist Jan Uriot beschuldigd van effectbejag. De RTL 4-ster heeft in haar tijdschrift een column geschreven over de daad, maar is daarin niet eerlijk, denkt Jan.

Chantal Janzen © William Rutten

De column die Chantal Janzen maandelijks in haar blad schrijft, leidt eigenlijk altijd tot nieuws. Het is voor de RTL 4-presentatrice dan ook een handig instrument om haar tijdschrift onder de aandacht te brengen. Het nieuwste nummer gaat over geslachtsgemeenschap en daarom doet Chantal ook een boekje open over haar eigen intieme leven.

Chantal betrapt

Chantal vertelt onder meer dat ze tegenwoordig nog maar weinig geslachtsgemeenschap heeft en dat dat mede komt door haar kinderen. “Ik vind het jammer dat onze tiener ons ooit gehoord heeft. Sterker nog, net na de finale stond-ie aan de rand van ons bed”, schrijft ze bijvoorbeeld.

Wat zei hij toen? “Hij diende ter plekke een klacht in: ‘Jullie maken te veel geluid. Dat vind ik heel stom. Papa was net een beer.’ Oké. Is genoteerd. We schaamden ons allebei.”

Jan Uriot sceptisch

Privé-sterjournalist Jan Uriot denkt niet dat dit echt gebeurd is, zegt hij in Wat Vindt Jan. “Nou, dan denk ik van: had ze pijn of vond ze het heel erg fijn? Want waarom gilde ze het hele huis dan bij elkaar, weet je wel? Dat wordt dan weer niet duidelijk in zo’n blad.”

Hij vervolgt: “Ik vraag me ook af: Chantal is van de grappen en de grollen en zo’n kind kan best wel eens binnen zijn gekomen, maar dat zo’n jongetje dan zegt: ‘Kan het wat zachter?’… Dat heeft moeder denk ik in zijn mond gelegd. Dat is een beetje Chantal.”

Effectbejag

Het is Chantal allemaal puur en alleen om de aandacht te doen, vermoedt Jan. “Ze moeten elke week of elke maand – weet ik veel hoe vaak dat uitkomt – wel wat verzinnen. Nu heeft ze er weer een stukje s*ks in en volgende week gaat het over bruine bonen.”

“Het is natuurlijk effectbejag. Kijk, dat is ook helemaal niet erg, want wij hebben het er nu ook over en het is voor ons ook weer fijn. Dat scheelt ook weer kijkcijfertjes.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op verhalen over het s*ksleven van Chantal Janzen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen