Imca Marina vergeeft Marco Borsato: ‘Liep even z’n ding achterna’

Je vrouw bedonderen is één ding, maar het publiek voor je terugwinnen is een tweede: Marco Borsato heeft het er niet makkelijk mee. Gelukkig wint hij nu wel de slag om Imca Marina: zij vergeeft hem.

Imca Marina en Marco Borsato © Op1, Beau

Bekende Nederlanders leven bij de gratie van het volk, dus voor sterren is er niets belangrijkers dan hun imago. Als je jezelf eerst jarenlang verkoopt als familieman om vervolgens ontmaskerd te worden als schuinsmarcheerder die om de haverklap op een ander matras ligt, dan kom je toch aardig in de knel. Het gaat hier natuurlijk om de casus-Borsato.

Charmeoffensief

Het wil nog niet echt vlotten met het charmeoffensief van Marco. Het gehuil in de talkshow van Linda de Mol en het continue gedweep met dat hij zoveel van de door hem bedrogen Leontine houdt, komt allemaal een beetje pummelig over. Hij moet zijn fans één voor één weer terugwinnen.

Imca had nooit verwacht dat Marco zijn vrouw zo schaamteloos zou bedonderen. “Schijn kan soms ook bedriegen. Kijk naar Marco en Leontine. Dat is zó jammer. Ik vind haar zo’n leuke vrouw en Marco kwam altijd over alsof hij heel blij met haar was. Zo zie je maar weer, je weet het nooit”, vertelt ze in de Weekend.

Imca vergeeft Marco

Inmiddels heeft Imca het over haar hart verkregen om Marco weer het voordeel van de twijfel te geven. “Ik hoop dat ze zich op een dag verzoenen. Kerels hebben dat immers weleens, dat ze eventjes dat ding achternalopen.”

Zélf zou ze overigens nóóit zo vergevingsgezind zijn. Zo zou Imca haar ex Stephen nooit meer in de armen sluiten. “Stephen en ik spreken elkaar nog telefonisch, maar ik zou hem ábsoluut niet terug willen. Het heeft me te veel pijn gedaan dat hij is bij me is weggegaan. Ik heb er jaren over gedaan om daaroverheen te komen.”

Meilandfan

Van welke BN’ers is ze momenteel het meest fan? “Ik ben niet zo’n SBS-kijker, maar Martien Meiland vind ik geweldig. Vroeger al, ik heb ooit kussens bij hem gekocht. Ik vond het toen al een leuke vreemde man.”

“Ik ben dol op dat soort types, moet altijd vreselijk om hem lachen. Die familie heeft een bepaalde puurheid die je moeilijk kunt veinzen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u de vreemdgaande Marco Borsato vergeven als u Leontine was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen