Weekblad Privé denkt dat gravin Eloise beetje publiciteitsgeil is

Een zoenende foto die gravin Eloise op haar afgesloten Instagram-account heeft gezet staat deze week op de cover van weekblad Privé. Kan dat wel? Ze zoekt het zelf op, zegt baas Evert Santegoeds.

Gravin Eloise © RVD - Jeroen van der Meyde

Gravin Eloise, de dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn, heeft twee accounts op Instagram: één om haar 259 duizend volgers te influencen en eentje die alleen voor haar 400 vrienden toegankelijk is. Op die laatste pagina heeft ze een foto geplaatst waarop ze innig aan het zoenen is met haar nieuwe vlam.

‘Zo verliefd is Eloise’

Eén van die 400 vrienden van Eloise heeft de foto doorgespeeld aan weekblad Privé en daar is hij deze week terechtgekomen op de voorkant. ‘Zo VERLIEFD is ELOISE (18)’, staat erbij. Het tijdschrift smult ervan, maar keurt het ook een beetje af: “Het is een nogal ongebruikelijke actie voor een lid van de koninklijke familie.”

De Privé heeft zelf het idee dat Eloise hier gewoon op aan het wachten was. “Eloise wilde wellicht niet op een fotograaf wachten, die haar met haar leuke vriend zou fotograferen”, staat er in het blad.

Publiciteitsgeil

Het is niet de eerste keer dat een foto van Eloise voor opschudding zorgt. “Zo was ze ook al eens rokend gefotografeerd, wat haar in grote woede deed ontsteken en haar weer meer publiciteit en volgers opleverde.”

Eigenlijk is ze gewoon een beetje publiciteitsgeil, vermoedt de Privé. “Plaatste ze de zoenfoto daarom maar op Instagram zodat ‘iedereen’ het dan ineens zou weten? Of helpt de foto weer voor nieuwe artikelen en vervolgens haar reactie erop ook voor publiciteit? Aangezien haar eerste boek op 1 juni uitkomt, kan een relletje wellicht geen kwaad.”

Afgeschermd

Maar kan de Privé dit wel maken? Het gaat immers om een afgeschermd account van Eloise. “Maar met meer dan vierhonderd volgers die allemaal een screenshot kunnen maken, komt zo’n foto al snel veel meer mensen onder ogen. En dat gebeurde ook.”

Prinses Beatrix zal gruwelen van de actie van haar kleindochter, vermoedt Privé. “Voor haar is de bescherming van de koninklijke waardigheid het allerbelangrijkste.”

Evert gaf groen licht

Hoofdredacteur Evert Santegoeds heeft groen licht gegeven voor de publicatie van deze foto, heeft hij verteld in Shownieuws. “Zo afgeschermd is het nou ook weer niet. Ze heeft 400 volgers toegelaten tot dat account. Er zijn wel 400 mensen die dat kunnen zien en delen.”

“Ze zoekt natuurlijk zelf de publiciteit en dat helpt wel mee met de overweging om deze beslissing te nemen.”

De bewuste foto van gravin Eloise kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen