Rachel Hazes baalt: ‘Nederland ziet niet hoe hard ik werk’

Rachel Hazes vindt het vervelend dat bij de mensen in Nederland het beeld heerst alsof ze lekker zit te rentenieren van alle Hazes-miljoenen. Ze is een hardwerkende vrouw, vertrouwt ze de Party toe.

Rachel Hazes © Nick van Ormondt

De inmiddels in Barcelona woonachtige Rachel heeft de pers niet bepaald mee. Ze haalde rond de kerst het nieuws toen ze op Instagram opschepte met alle kerstinkopen die ze bij de peperdure modezaken Gucci en Burberry had gedaan. “Gefeliciteerd, zou de tassen nog iets beter in beeld zetten”, zeiden haar kritische volgers.

Voldaan-moe

Inmiddels heeft Rachel het idee dat Nederland haar gewoon niet zo goed snapt. Ze doet nog steeds alle dingetjes die te maken hebben met haar overleden liefdespartner André Hazes en bovendien is ze druk bezig met het schrijven van een boek, waarin ze onder meer Evert Santegoeds gaat afslachten.

Rachel vertelt: “Ik ben ’s avonds wel moe, maar wel voldaan-moe, begrijp je wat ik bedoel? Ik ga met een tevreden gevoel slapen over wat er die dag allemaal is gebeurd en gedaan, en de volgende dag sta ik met frisse zin weer op.”

Rachel verft uitgroei zelf

Het leven van Rachel blijkt helemaal niet over rozen te gaan. “Afgelopen nacht was het pas 03.00 uur toen ik in bed lag, maar om 07.00 uur gaat wél mijn wekker. En dat zien de mensen dan niet, hoe hard je werkt. Ze zien me op tv of in een weekblad, maar wel altijd met gelakte nageltjes en een keurig kapsel.”

De mensen weten niet welke hel er achter die gelakte nageltjes en dat keurige kapsel zit. “Dat ik zelf mijn uitgroei aan het verven ben, ziet niemand”, briest Rachel. “Mensen zijn vaak bevooroordeeld, maar ze weten helemaal niet waar ze over praten.”

‘Interesseert me NIKS!’

Jeetje zeg, ze heeft toch eigenlijk ook wel een punt. Die vrouw verft gewoon zelf haar haar. Laat haar eens met rust! “Gek genoeg went het, alle kritiek en beledigingen en oordelen van mensen. Je leert ermee omgaan.”

Tot slot laat Rachel weten dat de mening van Nederland haar niet eens meer raakt. “Ja joh, het interesseert me helemaal níks meer.”

Fijn, dan is dat probleem ook weer opgelost.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bewondert u Rachel Hazes meer na deze onthulling?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen