Rachel Hazes schept op over Gucci-kerstinkopen: ‘Walgelijk!’

Rachel Hazes is keihard aangevallen op Instagram vanwege een foto waarop ze poseert met haar zorgvuldig uitgestalde kerstinkopen bij de peperdure modezaken Gucci en Burberry.

Rachel Hazes © Nick van Ormondt

Rachel Hazes heeft kerstinkopen gedaan in haar kersverse woonplaats Barcelona. Kennelijk verwacht ze veel visite tijdens de feestdagen, want ze poseert op Instagram met maar liefst negen goedgevulde tasjes. Tasjes van Gucci en Burberry wel te verstaan, die zorgvuldig staan uitgestald voor het fotomoment. Proletengedrag, vinden haar volgers.

Gucci en Burberry

Het is overduidelijk dat Rachel haar volgers vooral wil laten zien bij welke dure merken ze haar kerstinkopen heeft gedaan. De schorre moeder van André en Roxeanne poseert uitvoerig met haar Gucci-tasjes, terwijl ze met haar onderschrift acteert alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is. “Alle kerst inkopen gedaan ❤️🎄”, schrijft ze.

Walgelijk, vinden haar volgers. “Gefeliciteerd, zou de tassen nog iets beter in beeld zetten”, zegt Paulien. Een ander merkt op dat je bankrekening nog zó goed gevuld kan zijn, maar dat je ‘arm’ bent als je je kinderen niet meer ziet. Het is een verwijzing naar het feit dat Rachel tegenwoordig ruzie schijnt te hebben met al haar kinderen.

Spuuglelijke truien

Als Rachel later een unboxing-video toont, gaan de haatreacties alleen maar verder. “Zal wel één voor haar zelf zijn en één voor haar treitervriendinnetje Bridget Maasland. Stelletje kleine kinderen bij elkaar”, zegt Yolanda.

Multem: “Heel veel mensen gaan failliet in deze tijd. Hoop mensen vechten voor hun dood en mevrouw Hazes heeft het druk met haar eigen belang dingetjes. Ach, ieder zo zijn ding. Ik hoop dat je gelukkig bent met je spuuglelijke truien.”

En Oppeet: “Nu begrijp ik waarom je zoon zo een irritant varken is geworden.”

Geschrokken

Waarschijnlijk heeft Rachel nog nooit zó veel negatieve reacties ontvangen op een post. Toen ze vanochtend wakker werd heeft ze snel alle negatieve reacties verwijderd en alleen de positieve reacties laten staan van mensen die het voor haar opnemen. Eén daarvan is bijvoorbeeld haar boezemvriendin Rosanna Kluivert.

Rosanna is urenlang in touw geweest om alle negatieve commentaren te tackelen. “Het is een van de liefste personen op aarde die altijd voor een ander klaar staat, jaar in jaar uit en heel veel weggeeft aan goede doelen, zonder dat ze daarover naar buiten treedt”, merkt ze bijvoorbeeld op.

Frustratie

Iedereen moet gewoon zijn mond houden, vindt Rosanna. “Ik hoop dat dit jaar frustratie die mensen hebben over hun eigen bestaan omgezet wordt in goede energie naar de medemens toe. Wat een slecht voorbeeld voor onze kinderen als volwassenen gaan pesten.”

Gelukkig zijn de Hazesjes zelf wel een heel goed voorbeeld. In elk geval zó’n goed voorbeeld dat de woonwagencommunity eerder dit jaar op z’n kop stond toen zij in één adem werden genoemd met de Hazesjes.

Insta-post

De bewuste Instagram-foto:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen