Rachel Hazes schept op over Gucci-kerstinkopen: ‘Walgelijk!’

Rachel Hazes is keihard aangevallen op Instagram vanwege een foto waarop ze poseert met haar zorgvuldig uitgestalde kerstinkopen bij de peperdure modezaken Gucci en Burberry.

Rachel Hazes © Nick van Ormondt

Rachel Hazes heeft kerstinkopen gedaan in haar kersverse woonplaats Barcelona. Kennelijk verwacht ze veel visite tijdens de feestdagen, want ze poseert op Instagram met maar liefst negen goedgevulde tasjes. Tasjes van Gucci en Burberry wel te verstaan, die zorgvuldig staan uitgestald voor het fotomoment. Proletengedrag, vinden haar volgers.

Gucci en Burberry

Het is overduidelijk dat Rachel haar volgers vooral wil laten zien bij welke dure merken ze haar kerstinkopen heeft gedaan. De schorre moeder van André en Roxeanne poseert uitvoerig met haar Gucci-tasjes, terwijl ze met haar onderschrift acteert alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is. “Alle kerst inkopen gedaan ❤️

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen