Rachel Hazes tegen ‘verbitterde’ Evert Santegoeds: ‘Lik mijn reet!’

Rachel Hazes heeft een ongelooflijke hekel aan Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé mag haar reet likken, laat de weduwe van André Hazes weten in een interview met de Party.

Rachel Hazes © Nick van Ormondt

Op de vraag of ze moeite heeft met wat sommige media over haar naar buiten brengen, antwoordt Rachel: “Ik heb dat heel sterk met een collega-concurrerend blad van jullie, dat zichzelf de grootste van Nederland noemt.” Ze doelt hiermee op het weekblad Privé, waar Evert al negentien jaar hoofdredacteur van is.

John de Wolf

Rachel wil volledig met Evert gaan afrekenen in haar nieuwe boek. “In het boek dat ik nu aan het schrijven ben, heb ik een aardig dik hoofdstuk ’Media’ opgenomen. Daarin vertel ik ook over het betreffende blad en diens bekende hoofdredacteur. Bij hoe verbitterd hij in het leven staat, vraag ik me af wat hij zoal heeft meegemaakt in zijn leven.”

Ooit won Rachel een rechtszaak tegen de Privé, toen het blad beweerde dat ze een affaire had met John de Wolf. “Een week na het overlijden van André beweerden ze dat ik een relatie had met John de Wolf. Dat moet je bij mij niet doen. Ik heb die man in mijn hele leven echt nog niet eens een hánd gegeven!”

‘Lik m’n reet’

De Privé is een afschuwelijk blad, vindt Rachel. “Dat blad schrijft over mij – niet vanuit hoor en wederhoor – maar ze schrijven ’vrienden beweren dat…’ en ‘uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat…’. Ja, Iik m’n reet, weet je wel?”

Ze heeft Evert de Wolf-roddel nooit vergeven. “Ik stond met dikke ogen van de tranen langs het schoolplein, maar je zag wel bepaalde moeders kijken zo van: ze kan wel verdriet hebben, maar ze ligt intussen wel bij John de Wolf in zijn armen. Dat blijft toch hangen bij de mensen.”

Op de knieën

Rachel is er trots op dat ze de Privé op de knieën heeft gekregen. “Er zijn maar twee partijen die een rechtszaak tegen dat blad hebben gewonnen, dat zijn het Koninklijk Huis en ik. Wat dat betreft, ben ik een vechter.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen