The Voice-sterren Martijn Krabbé en Waylon krijgen eigen show

Martijn Krabbé en Waylon gaan buiten hun programma The Voice of Holland ook een andere tv-reeks maken voor RTL 4. Het programma heet Better Than Ever en is reeds opgenomen door het tweetal.

Martijn Krabbé en Waylon © William Rutten

RTL 4 vindt het belangrijk om op televisie veel te doen met muziek en daarom komt er naast de huidige Voice-series niet alleen een nieuw muziekprogramma met Frans Bauer aan, maar ook een muzikale tv-reeks met Martijn Krabbé en Waylon. Zij werken momenteel samen als presentator en coach in The Voice of Holland.

Better Than Ever

Het is inmiddels opgenomen, vertelt Peter van der Vorst in BNR’s Big Five. “Het is een programma dat we later dit jaar gaan uitzenden: Better Than Ever. Het is nog niet definitief gescheduled.”

Better Than Ever gaat over oud-kandidaten van talentenjachten. “We hebben een lange traditie binnen RTL van allerlei talentenshows natuurlijk, van Idols tot The Voice. Van heel veel mensen hoor je uiteindelijk niet zo veel meer en de grote vraag is dan: hoe gaat het nu met die mensen?”

Martijn en Waylon

Al die talenten laten bij Martijn en Waylon weer van zich horen. “Daar hebben we een programma omheen gebouwd en we gaan de verhalen van die mensen vertellen, maar ze hebben ook een competitie met elkaar.”

Het belooft een vrolijke competitie worden, waarin de talentenjachtgezichten van toen de kans krijgen om zich opnieuw te profileren. “Al die oud-deelnemers gaan zelf bepalen: wie is op dit moment better than ever?”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen