Jan Roos wilde Gordon in studio confronteren met cocaïnetest

Jan Roos vindt het jammer dat Gordon zijn optreden in RoddelPraat heeft afgezegd. Hij wilde de geplaagde SBS 6-ster live in de studio confronteren met een heuse cocaïnetest, onthult hij.

Jan Roos, Gordon en Dennis Schouten © RoddelPraat

Het lukte Dennis Schouten, de co-host van Jan, om Gordon te strikken voor hun hitprogramma op YouTube. Zijn werkgever Talpa Network stak daar echter een stokje voor, omdat zowel RoddelPraat, Jan als Dennis worden geboycot door het mediabedrijf van John de Mol. Daardoor zal Gordon begin april tóch niet aanschuiven.

Cocaïnetest

Jan Roos vindt het jammer, vertelt hij in de nieuwste aflevering van RoddelPraat. “Dat vieze ding komt natuurlijk niet. Dat zag Stevie Wonder nog aankomen, want hij mag natuurlijk niet hè? Je wist al dat hij niet zou komen. Onbetrouwbaar, zoals elke bipolaire cokej*nk is.”

Eigenlijk zag Jan er wel naar uit. “Ik had dus een coketest gekocht en daarmee kun je binnen tien minuten zien of iemand in de afgelopen 48 uur coke heeft gebruikt. Dat is toch fantastisch? Om hem te testen waar die dikke snuifdoos naast zit! Van: ‘Nou, Corrie, je was er toch van af?!’ Maar het wordt ons allemaal door de neus geboord door die vuile viespeuk. Zonde!”

Leuke man

Wel heeft Dennis binnenkort in privé afgesproken met Gordon. Hij vindt het leuk om tijd te spenderen met bekende Nederlanders. “Gordon, jammer dat je niet komt. Ik weet dat je je best hebt gedaan, maar gelukkig kom ik binnenkort nog wel naar jou. Dan gaan we gewoon praten enzo. Gewoon lekker kletsen.”

Wat vindt hij van Gordon? “Het is best een leuke man. Ik heb hem ontmoet en we hebben een klik.”

Poll

Uit de huidige poll op Mediacourant blijkt dat veel mensen begrip hebben voor het besluit van Talpa om RoddelPraat te boycotten. Maar liefst 61 procent van de mensen steunt het mediabedrijf in dit besluit.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen