Jan Dulles wil in plaats van Anouk in jury The Voice of Holland

Jan Dulles, die drie weken geleden als winnaar van The Masked Singer in de meest bekeken RTL-uitzending in zeventien jaar tijd zat, zou graag Anouk vervangen in de jury van The Voice of Holland. Dat vertelt hij in tijdschrift Weekend.

The Masked Singer Beeld: RTL 4

Eerst wordt Jan Dulles in het tijdschrift gevraagd of hij mee zou willen doen als kandidaat aan The Voice. Een nogal beledigende vraag, gezien zijn staat van dienst. Hij antwoordt beheerst: “Haha! Nee, ik heb mijn blind audition al gehad bij The Masked Singer. Ze mogen me echter wel benaderen om in de jurystoel te gaan zitten.”

Sollicitatie

Dat klinkt als een regelrechte sollicitatie. “Het is natuurlijk nog steeds het grootste programma van Nederland”, zegt hij. Op welke stoel hij zou willen zitten? “Ik zou bijna zeggen: dan ga ik wel op de stoel van Anouk zitten. Zij wil er nu toch niet zitten? Daarom is ze op een beeldscherm te zien.”

Jan twijfelt echter of RTL 4 daarvoor zou voelen. “Dan zit er weer geen vrouw in de jury… En Anouk is een fenomeen, zij heeft haar sporen verdiend, dus zij hoort daar te zitten.”

Jan Smit

Zijn Volendamse collega Jan Smit heeft het wél tot de jury geschopt. “Ik feliciteerde Jan Smit ermee en heb gezegd dat ik het behoorlijk spannend vind. Je ligt toch op een of andere manier onder een vergrootglas als je op die jurystoel zit. Als je een verkeerd jasje aanhebt of als je haar niet goed zit, word je op Twitter direct met de grond gelijk gemaakt.”

Wat dat betreft doen de huidige vier coaches het eigenlijk wel hartstikke goed, zo komt Jan tot inkeer. Ali B heeft volgens hem altijd de gunfactor en Waylon vindt hij een rockster. “Als hij wat zegt, neem je dat van hem aan. Dus eigenlijk ben ik geen beter jurylid dan de vier die er nu zitten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen