Tegen doktersadvies in: Patty Brard vlak na operatie in Shownieuws

Patty Brard is gisterenavond, nog geen twee weken na haar knie-operatie, teruggekeerd als deskundige aan de desk van Shownieuws. Dat is veel eerder dan de dokter haar had aanbevolen.

Patty Brard Foto: Shownieuws

Door een zeer gelukkige samenloop van omstandigheden beschadigde Patty Brard haar meniscus. “Ik heb een verkeerde beweging in bed gemaakt en dan moet je niet denken aan allerlei fratsen als dat ik in de lampen hing ofzo, maar ik probeerde een kop koffie neer te zetten, een hond beet te pakken en een bed op te maken.”

Patty kreeg knie niet meer recht

Wat volgde, was een zeer pijnlijk moment. Patty kon van het een op andere moment haar knie niet meer recht krijgen en dat is natuurlijk buitengewoon vervelend. “Ik deed toen: krak. Ik kon mijn knie toen niet meer recht krijgen. Ik heb mijn meniscus gebroken, bot eraf.”

Het merkwaardige is dat Patty echt in no-time werd geopereerd, alsof er een soort VIP-voorranglijst in het ziekenhuis hing. “Ik heb het heel snel laten doen allemaal. Net zo snel als het gebeurde eigenlijk. Ik kon gelijk een MRI-scan komen doen en 1 op de 17.000 mensen kan dan gelijk blijven om te opereren en ik kon nog even erachteraan na de lunchpauze.”

‘Hopelijk kijkt de dokter niet!’

Het was volgens Patty een routine-operatie. “Ze hebben het bot weggehaald, ze hebben het geschoren, dus het is weer glad van binnen. Nu moet ik met mijn been omhoog twee weken”, aldus de diva, die zich daar achter de desk van Shownieuws uiteraard niet aan kon houden.

Patty is bewust wat ongehoorzaam met betrekking tot het advies van de dokter, omdat ze graag weer op televisie wilde. “Ik hoop dat mijn dokter niet kijkt, dat is alles. Maar ik ben er weer!”

De uitzendingen van Shownieuws kunt u bekijken op KIJK.

Lees ook het artikel ‘Hoe kon Patty Brard doorwerken na overlijden hond?’ van eergisteren.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen