Jan Slagter met aardbeientaart naar mevrouw Betty (85)

Omroep MAX-baas Jan Slagter heeft een bezoek gebracht aan de Rotterdamse mevrouw Betty (85), omdat zij de 200.000ste lezer is van het MAX Magazine. De beelden worden vanmiddag uitgezonden op ’s lands grootste zender NPO 1.

Jan Slagter © Omroep MAX

Mevrouw Betty, die er overigens veel jonger uitziet dan 85, kreeg van Jan Slagter niet alleen enkele cadeautjes, maar ook een fraaie aardbeientaart uitgereikt, een onder Nederlanders zeer geliefd type vruchtengebak. “Beelden hiervan worden vanmiddag uitgezonden in het MAX Ouderenjournaal om 16.35 uur op NPO 1”, laat de seniorenomroep weten.

200.000

Het is ongelooflijk hoe Omroep MAX al niet meer weg te denken is uit ons omroepbestel. Waar omroepen als AvroTros en KRO-NCRV vrij kleurloos zijn geworden, weet MAX nog het echte ouderwetse clubgevoel naar boven te brengen bij zijn tv-kijkers. “De betaalde oplage van MAX Magazine is vorige week de 200.000 gepasseerd.”

De seniore kijker eet alles wat van MAX is. “MAX Magazine heeft er dit jaar netto meer dan 30.000 nieuwe abonnees bij gekregen en is daarmee niet alleen het grootste omroepblad geworden, maar wederom het snelst stijgende magazine van Nederland.”

Trots

Directeur Jan Slagter van Omroep MAX: ”Toen we het magazine in 2013 lanceerden, hadden we niet durven dromen dat we deze betaalde oplage zouden halen. Ik ben ontzettend trots op dit bereikte resultaat. Je ziet dat mensen nog steeds, ondanks de opkomst van internet, behoefte hebben aan een papieren programmagids, waar niet alleen programmagegevens in te vinden zijn, maar ook veel interessante artikelen, columns en leuke acties.”

Uitgever en hoofdredacteur Peter Contant: “De rek is nog niet uit MAX Magazine, want ik geloof stellig dat we met ons blad nog meer kunnen gaan doorgroeien. Daarnaast staat er bijna een tweede programmablad in de steigers en hebben we verregaande plannen om met de uitgeverij meer activiteiten te gaan ontplooien. Mijn persoonlijke wens is om voor de MAX-lezers een aantal keren per jaar een glossy te maken.”

170.000 abonnees

MAX Magazine is het wekelijkse programmablad van Omroep MAX. Sinds de lancering in maart 2013 is het blad jaarlijks in oplage gestegen. Inmiddels zijn er ruim 170.000 abonnees en kopen wekelijks meer dan 31.000 lezers het blad in de supermarkt of boekwinkel

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen