Humberto Tan vindt dat Bridget Maasland ‘idioot’ bezig is

Humberto Tan vindt het ‘idioot’ dat Bridget Maasland suggereert dat zijn late-night-comeback mogelijk te maken heeft met een zwangerschap van Eva Jinek. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica.

Humberto Tan en Bridget Maasland © William Rutten

RTL 4 onthulde vrijdag dat Humberto Tan wordt toegevoegd aan het late-avond-team van de zender, dat verder bestaat uit Beau van Erven Dorens en Eva Jinek. Diezelfde avond suggereerden Bridget Maasland en Rob Goossens in RTL Boulevard dat de comeback van Humberto zomaar te maken zou kunnen hebben met een eventuele tweede zwangerschap van Eva Jinek.

Idioot

Humberto was vanmorgen te gast in Veronica Inside op Radio Veronica en werd daar door Wilfred Genee gevraagd naar de geruchten. “Is Eva zwanger of is dat nou allemaal gelul?”

Humberto liet daarop onomwonden weten: “Nou weet je, dat zijn van die idiote geruchten, dat ik denk: waar gaat het over, man?”

Wilfred: “Ja, dat wordt dan opeens geconcludeerd weet je wel. Ik denk dan: apart.”

Humberto: “Nee, dat wordt niet geconcludeerd, dat wordt gewoon gesuggereerd.”

Wilfred: “Ja, bij Boulevard.”

Humberto: “Ja, idioot. Ik zou niet weten waarom. Ik heb geen idee.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Ik vind sowieso dat je daar niet over moet speculeren.”

Humberto: “Nee man. Daar gaan wij toch niet over. Ik heb geen idee.”

Juiste moment

Humberto vertelde verder dat hij dit het juiste moment vindt om terug te keren op de late avond. “Peter (van der Vorst, de tv-baas van RTL, red.) heeft mij al eerder gepolst en toen dacht ik van nou…moeten we dat doen, nee. Toen vond ik het zelf nog niet de tijd rijp daarvoor.”

Het was te snel na zijn talkshowdrama, vond Humberto toen. “Je moet ook een beetje bescheidenheid tonen. Als iets niet meer gaat zoals je vindt dat het moet gaan, dan moet je ook je plek kennen en rustig aan doen. Maar toen hij het weer vroeg afgelopen zomer, toen ik dacht ik nou…ik heb er nu wel een veel beter gevoel bij en toch gezegd laten we het doen.”

Zondag

Vooralsnog gaat Humberto alleen de nieuwe zondageditie van RTL 4’s late talkshow presenteren. In de zomer zal hij op werkdagen te zien zijn. Wilfred Genee: “Maar had hij jou al eerder gevraagd alleen voor de zondag of ook al als vaste presentator?”

Humberto Tan: “Nee het was algemeen gepolst. Het was meer een ‘stel dat’ vraag, het was niet iets concreets. En de zondag is ook pas later bij gekomen. Het ging in eerste instantie om de zomer en de zondag is iets van de laatste tijd, wat erbij is gekomen. Dat was een nieuw idee.”

Wilfred: “Ik weet niet hoe laat jij gaat zitten? Als je op een goede zender en op een goed tijdstip gaat zitten, geloof ik echt dat het kan werken.”

Humberto: “Het zijn Beau en Eva, die doen het doordeweeks en ik op hetzelfde tijdstip op zondag. In principe wordt het in plaats van vijf dagen, zes dagen een talkshow. En ik doe het dan de zesde dag, dus de zondag.”

Zomer

Wilfred: “En je gaat de zomer dus doen?”

Humberto: “Ja dat gaat ook nog gebeuren. In de zomer is het lastiger, met gasten is het lastiger en er gebeurt over het algemeen iets minder dan op andere tijden, maar het is heel leuk om zo’n programma te maken.”

Wilfred: “Ga je het anders doen?”

Humberto: “Het is sowieso in heel veel opzichten anders. Het is niet op locatie, het is niet met publiek, er is een ander productiemaatschappij. En dat maakt het anders.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen