Famke Louise terug bij Jinek: RTL met extra lange show

RTL 4 pakt heel groot uit met het optreden van Famke Louise en Diederik Gommers in de talkshow van Eva Jinek. Er komt vanavond een extra lange uitzending in samenwerking met RTL Nieuws. Dat heeft de zender laten weten. Waar Jinek normaal gesproken om 22.00 uur begint, is dat vanavond om 21.30 uur. Samen komen Jinek en RTL Nieuws met een speciale uitzending, die de ondertitel ‘Samen tegen corona, maar hoe nu verder?’ heeft. Famke en Diederik zijn de hoofdgasten.

Twee weken na hun veelbesproken ontmoeting, schuiven influencer Famke Louise en IC-opperhoofd Diederik Gommers weer aan bij Jinek. “Hoe kijken zij, DJ Cem Araci die ook meedeed aan #ikdoenietmeermee en andere jongeren, nu naar de coronamaatregelen?

Daarnaast zijn onder andere Ernst Kuipers, directeur van het Erasmus MC, de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, psycholoog en gedragswetenschapper Michaéla Schippers en viroloog en ontwikkelaar van Janssen vaccines Hanneke Schuitemaker te gast.

RTL Nieuws-anchor Pepijn Crone zet ondertussen de coronafeiten op een rij en peilde de stemming in Nederland.

Het is niet voor niets dat Jinek zo uitpakt met de komst van Famke Louise en Diederik Gommers. Met ruim 1 miljoen kijkers bezorgde Famke Jinek twee weken geleden haar beste dinsdagscore ooit bij RTL. Daarna zaten de kijkcijfers van Jinek bovendien duidelijk in de lift.

Famke Louise zorgde voor flink wat ophef met haar optreden bij Jinek, omdat ze een ongelooflijk onsamenhangend verhaal had over waarom zij tegen de coronamaatregelen is.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen